EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.9.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Frozen Factory, Gentle Savage, Rylos

Frozen Factory, Gentle Savage, Rylos Liput

Kolme suomalaista nousevaa rock-bändiä Frozen Factory, Gentle Savage ja Rylos yhdistivät voimansa, tuloksena Fire You Up -nimeä kantava kolmen bändin iltama. Omaa ainutlaatuista rock-musiikkiaan tarjoileva kombo sytyttää yleisön eeppisellä, melodisen Hard Rockin ilojuhlalla.

FROZEN FACTORY

Frozen Factory on viisihenkinen rock-jyrä Helsingistä. Bändin alternative rockia ja psykedeelistä progerockia ristipölyttävä tyyli on herättänyt huomiota ja kerännyt kiitosta kansainvälisiä rock-piirejä myöten.

Frozen Factory yhdistelee kekseliäästi ja uudistaen mm. Pink Floydin, Alice In Chainsin sekä Depeche Moden musiikillisia elementtejä. Kappaleet ovat luonteeltaan laaja-alaisia ja pitävät kuulijan otteessaan alusta loppuun saakka.

https://frozenfactorymusic.com/

https://songwhip.com/frozen-factory

GENTLE SAVAGE

Gentle Savagen musiikissa on mukana ripaus progea ja metallia, välillä tunnelmaa värittävät jopa kevyemmät pop-sävyt. Musiikillinen maailma on tummanpuhuva, kuitenkin monikirjoinen ja raskaidenkin teemojen käsittelyyn sisältyy usein ripaus keveyttä ja valoa.

Gentle Savage on luonteeltaan ennen kaikkea livebändi, joten vuosien varrella bändi on keikkaillut kotimaassa ja hionut ulosantiaan vastaamaan mihin tahansa huutoon.

https://gentlesavagerockband.com/

https://linktr.ee/gentlesavageofficial

RYLOS

Rylos tarjoilee energistä 80-90-luvulta vaikutteita ammentavaa persoonallista heavy rock -musiikkia. Bändi on parhaimmillaan lavalla ja soittaa keikat kuin paha henki olisi takaa-ajamassa helvetistä karanneita piruvaljakolla.

Rylos julkaisi juuri “10 Years of Chaorot” kokoelmalevyn juhlistaakseen kymmenenvuotista taivaltaan rockmusiikin savuisilla poluilla. Bändi on keikkaillut paljon klubeilla, festareilla sekä toiminut supporttina mm. Blaze Bayleylle ja Brother Firetribelle.

www.rylosplanet.fi

https://linktr.ee/rylosplanet

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 10 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 25.9.2024 20:30.