EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4. - Su 7.7.2024  /  Sibbe Disc Golf  /  Söderkulla

Frisbeegolf SM-kilpailut 2024

Frisbeegolf SM-kilpailut 2024 Liput

Frisbeegolfin SM-kilpailut Sibbe Disc Golfissa, Sipoossa 4.-7.7.2024

Tervetuloa vuoden kuumimpaan kotimaiseen frisbeegolftapahtumaan! On jälleen aika kokoontua seuraamaan lajimme huippuja Frisbeegolfin SM-kilpailuissa 2024. Tämä ainutlaatuinen huipputapahtuma järjestetään Sibbe Disc Golfissa, Sipoossa, ja se tarjoaa mahtavan tilaisuuden kokea Suomen ja maailman kärkipelaajien huimia suorituksia paikan päällä!

Kotimaan huippunimet, kuten Niklas Anttila, Heidi Laine, Lauri Lehtinen, Väinö Mäkelä ja Eveliina Salonen, tulevat ottamaan mittaa toisistaan ja tarjoamaan nelipäiväisen näytöksen katselijoille.

Anttila, kolminkertainen Suomen mestari, on vakiinnuttanut paikkansa lajin ehdottomana huippuna. Laine puolestaan puolustaa ensimmäistä SM-titteliään viime vuodelta. Heidän taitonsa ovat vertaansa vailla, ja Frisbeegolfin SM-kilpailut 2024 tarjoavat tilaisuuden nähdä nämä sekä monet muut mestarit tositoiminnassa tavoittelemassa uusia voittoja ja saavutuksia.

Älä jää paitsi tästä mahtavasta tilaisuudesta kokea frisbeegolfin kotimaiset huippuhetket livenä!
Hanki liput Frisbeegolfin SM-kilpailuihin 2024 ja liity mukaan kotimaan seuratuimpaan frisbeegolftapahtumaan.

FRISBEEGOLFIN SM
Nettisivut | Facebook | Instagram @frisbeegolfsm

Tapahtumapaikka
Sibbe Disc Golf

Tapahtuman järjestää
NBDG


Ikäraja: Tapahtuma on ikärajaton
Aika: klo 08:30-18:00

PÄÄSYLIPUT
Tapahtumaan on vapaa pääsy yleisille yleisöalueille.

Myynnissä on Premium- ja VIP-lippuja niille, jotka haluavat kokea tapahtuman entistä intensiivisemmin. Ryhmien mukaan peliä seuraamaan pääsee vain VIP-lipulla.

PREMIUM-LIPPU
Premium-lippu sisältää pääsyn Premium-katsomoon, josta voit seurata tapahtumaa lähietäisyydeltä ja nauttia kilpailun jännittävästä tunnelmasta. Premium-katsomot on sijoitettu väylillä 1 ja 18. Premium-katsomoista voit seurata tapahtumia myös istumapaikoilta. Kierroksen jälkeen pelaajat poistuvat Premium-katsomon läpi, joten pääset pyytämään nimikirjoitukset ensimmäisten joukossa.

Premium-lippujen hinnat päivittäin:
Torstai 4.7. hinta 9,90 € / lippu
Perjantai 5.7. hinta 14,90 € / lippu
Lauantai 6.7. hinta 14,90 € / lippu
Sunnuntai 7.7. hinta 19,90 € / lippu

Premium-lippujen myynti alkaa 1.6.

VIP-LIPPU

VIP-lippu sisältää ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähemmäksi kilpailutapahtumia. Premium-etujen lisäksi VIP-lippu sisältää etuoikeuden liittyä ryhmien ja pelaajien mukaan kilpailukierrokselle. VIP-lipulla pääset näkemään kilpailun kaikki ratkaisuhetket ainutlaatuisesta näkökulmasta. VIP-lipulla saat myös virallisen kisakiekon sekä mahdollisuuden päästä pelaamaan virallisella SM-kisaradalla pelikierrosten päätyttyä erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

VIP-liput myydään ennakkoon neljän (4) päivän paketeissa. VIP-lippujen ennakkomyynti päättyy 31.5., jonka jälkeen päivittäiset Premium- ja VIP-liput tulevat myyntiin.

VIP-lippujen hinnat päivittäin:
Torstai 4.7. hinta 19,90 € / lippu
Perjantai 5.7. hinta 24,90 € / lippu
Lauantai 6.7. hinta 29,90 € / lippu
Sunnuntai 7.7. hinta 39,90 € / lippu

Ennakkoon ostettuna 4-päivän VIP-lippu edulliseen hintaan 99,90€ ja saat myös virallisen
kisakiekon sekä mahdollisuuden varmistaa pysäköintipaikkasi Sibbessä.

Päivittäislippujen myynti alkaa 1.6.


PYSÄKÖINTIPAIKAT TAPAHTUMASSA
Sibbe Disc Golfissa on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. Varmista autollesi paikka hankkimalla pysäköintioikeus ennakkoon.

VIP-lipun ennakkoon ostaneet voivat lunastaa neljän (4) päivän pysäköintioikeuden lipunoston yhteydessä hintaan 26,90€ (normaali ennakkohinta 10€/päivä ja paikan päällä
12€/päivä)

Päivittäiset pysäköintiliput tulevat myyntiin 1.6. (mikäli paikkoja jäljellä).SAAVUTETTAVUUS

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: Kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: Kyllä (Premium-katsomo)

Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Sibbe Disc Golf
Joensuun raitti 44, 01150, Söderkulla