EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 23.5.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Frigg – albuminjulkaisukonsertti

Frigg – albuminjulkaisukonsertti Liput


Jo käsitteeksi muodostunut viulusoundi, vastustamattomasti puskeva kielisoitinten helinä sekä kontrabasson syke – tästä hypnoottisesta yhdistelmästä Frigg tunnetaan! Suomen yksi kansainvälisesti menestyneimmistä kansanmusiikkiyhtyeistä julkaisee uuden levyn keväällä 2023 ja juhlii tapausta Tampereen G Livelabissa.


Yhtyeellä on takanaan kaksi vuosikymmentä, lukuisia ylistäviä levyarvioita ja tuhatkunta keikkaa kolmessakymmenessä maassa. Yhdennentoista levynsä yhteydessä Frigg palaa juurilleen kumartaen suomalaisen perinnemusiikin suuntaan. Levyä ovat inspiroineet historialliset soittotyylit ja pelimannit kautta maan unohtamatta vahvoja kytköksiä kaustislaiseen viulunsoittoon, jonka UNESCO liitti aineettoman kulttuuriperinnön luetteloonsa vuonna 2021. Frigg lähestyy materiaalia omalla tyylillään, ennakkoluulottomalla ja tuoreella näkemyksellä samalla kuitenkin perinnettä ja tyylillisiä yksityiskohtia kunnioittaen.

Frigg on valloittanut maailmaa vahvasti pohjoismaiseen pelimannimusiikkiin nojaavalla länsimaisten kansanmusiikkityylien fuusiolla, jota kuvaamaan maailmanmusiikkimedia on kehittänyt termin nordgrass. Yhtye vie kuulijansa perisuomalaisen polskan, bluegrassin ja balkanrytmien kautta jopa taidemusiikillisiin sfääreihin – ikään kuin lavalla vierailisi samalla keikalla useita eri kokoonpanoja!

Alina Järvelä - viulu
Esko Järvelä - viulu
Tommi Asplund - viulu
Tero Hyväluoma - viulu
Petri Prauda - mandoliini, cittern
Topi Korhonen - kitara
Juho Kivivuori - basso

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00


Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 23.5.2023 18:00.