EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.2.2023  /  Ravintola Kerubi (kellari)  /  Joensuu

FRESH! – Ani

FRESH! – Ani Liput

UUDELLE MUSIIKILLE PYHITETTY KLUBIKOKEMUS!

Kerubin Kellarissa soi 4.2. pelkästään pikkusen uudempi musiikki, kun FRESH! - bileet valtaavat mökin. Tanssilattian menosta pitävät huolta tuoreimmilla klubilekoilla ja rytmeillä Kellarin omat dj:t ja iltaa saapuu tähdittämään yksi tämän hetken kuumimmista nousevista nimistä: ANI!

ANI on karismaattinen laulaja/lauluntekijä, kenen katalogista löytyy yhteisbiisejä mm. Evelinan, Mikael Gabrielin ja Nelli Matulan kanssa. Mies on myös ehdolla ensimmäiseksi vuoden biisintekijäksi Emma-gaalassa, eikä ihan syyttä; Anin kädenjälkeä voidaan kuulla useammassa hitissä viime vuosilta.

Kerrataan: DJ:t painaa lautaselle varmasti uusimmat biisit ja ANI nostaa lämpötilan vielä pikkusen kuumemmaks, kuulostaa aika hyvältä.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00
Showtime 00:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 5.2.2023 04:00.