EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 14.8.2021  /  The Jams Bar  /  Lieto

Freesi Fest 2021

Freesi Fest 2021 Liput

Lietolaiset iskelmäpopbändi Freesi ja The Jams Bar tuovat elokuisena lauantaina Liedon sydämeen yhdessä uuden, tuoreen, raikkaan ja ilontäyteisen musiikkifestarin Freesi Festin! The Jams Barin piha-alueelle nousevalta lavalta tarjoillaan monipuolista musiikki-iloittelua. Teleks ja Veeti Kallio tuovat terveiset suomimusan mestaruussarjasta, ja heidän lisäkseen valokeila kohdistuu vahvasti paikallisuuteen. Musiikilliset ylävitoset festariyleisön kanssa käyvätkin heittämässä myös lietolaiset The Rubbers ja MAY7th sekä lähiseudun suuruus Lipattomat. Ja tottahan toki itse järjestäjäbändi Freesikin.

”Haluamme, että Freesi Festeille on jokaisen helppo tulla, helppo olla ja helppo nauttia, pitkästä aikaa yhdessä. Samalla tämä on oma hatunnostomme ja kädenojennuksemme myös elävän musiikin ja paikallisen tapahtumakulttuurin piristymiselle. Ennen kaikkea haluamme tarjota kanssaihmisille musiikin ja yhdessäolon voimaannuttavaa fiilistä, haaveissamme luoda jotakin uutta ja pysyvää.” Festari ilon kautta siis!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 15:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja ei voi ostaa kulttuurieduilla.

Myynti loppuu 14.8.2021 15:00.
The Jams Bar
Hyvättyläntie 8, 21420, Lieto