EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.3.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Freerap: Solonen, Kosola, Xmies, Jodarok + Open mic

Freerap: Solonen, Kosola, Xmies, Jodarok + Open mic Liput

Legendaarinen Freerap vastaa kysyntään ja tuo verbaalisen tulituksen Seinäjoen yhtä legendaariselle Rytmikselle!

Solonen, Kosola, Jodarok ja Xmies takaavat lajin ystäville premium-tason illan ja keikan jälkeen myös yleisölle mahdollisuuden ottaa lava haltuun perinteisen, vaikka harvakseltaan nähdyn, Open Micin tahtiin. Ota kaveri, sisko, veli, äiti, iskä tai vaikka deitti mukaan ja tule todistamaan maaliskuun ekan illan kunniaksi kevään viihdyttävintä, vaikuttavinta ja yleisöä osallistavinta iltaa!

Radiosta ja TV:stä tuttu Freerap-kokoonpano (Jodarok ja Lyömättömät eli Solonen, Kosola & Xmies) on myynyt vapaatyyliin pohjautuvilla seteillään keikkapaikkoja loppuun. Yhtye on nimensä mukaisesti täynnä spontaania improvisaatiota maamme parhailta freestylen taitajilta.

Mukana on Jodarok, joka on hankkinut kannuksensa niin soolona, Kemmurussa, Aivovuodossa kuin myös monissa muissakin kokoonpanoissa, freestyle battleja unohtamatta. Lyömättömät, joista Solonen voitti rapin Suomen mestaruuden jo vuonna 2002 ja Kosola taas on tahkonnut saman skaban finaaleja monta vuotta putkeen viime vuosikymmenen lopulla. Freestylen lisäksi luonnistuu myös beatboxaus. Homman selkärankana dekkien takana häärii maaginen Xmies. Lyömättömiä kuullaan viikoittain YleX:n taajuuksilla omassa showssaan, lauantaisin klo 17 – 20.

Illan lämppäreinä Haapasen Ossi, Pide sekä Ristusmäki!

Haapasen Ossi tekee klassisilla tyyleillä perinteistä räppiä. Sanoituksissa on läsnä vahva Lakeus edustus ja vinoilevat läpät. Keikalla kuullaan vanhan tuotannon lisäksi biisejä keväällä julkaistavalta kolmannelta levyltä.

Pide julkaisi juuri 15 kappaleen debyyttialbuminsa ”ALAIKÄINEN", joka käsittelee esittäjänsä mennyttä nuoruutta haudaten sen menneisyyteen ja samalla aukaisten uusia ovia tulevaisuuteen.

Ristusmäki, peräkammariräppiä lakeuksilta. Jalasjärven edustus vaikka postinumero on nykyään 60100. Ristusmäki on tuttu hahmo UG60100-tapahtuman tiimoilta.

Aikataulu:

ovet 20:00
Lämppärit: 20:20
Freerap 21:15
Open mic 22:15

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä

Myynti loppuu 1.3.2024 20:00.