EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.6.2020  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Amarillo Night: Freerap + Open Mic

Amarillo Night: Freerap + Open Mic Liput

Radiosta, TV:stä ja festarilavoilta tuttu Freerap saapuu Hyvinkään Amarilloon! Luvassa on jälleen freestylen täyteinen ilta, jonka aikana mikkiin pääsee vapaatyylittelemään myös muut räppärit halutessaan.

Freerap tarjoaa nimensä mukaisesti spontaania improvisaatiota maamme parhailta freestylen taitajilta. Kokoonpano toimittaa viihdyttävää vapaatyyliä yleisön antamista aiheista, vahvassa vuorovaikutuksessa teidän paikalle saapuvien ihmisten kanssa.

Särren vaikuttaessa tällä hetkellä Yhdysvaltojen puolella, Hyvinkäällä lavalla nähdään Jodarok ja Lyömättömien Solonen, Kosola sekä Xmies. Jodarok on hankkinut kannuksensa niin soolona, Kemmurussa, Aivovuodossa kuin myös monissa muissakin kokoonpanoissa, freestyle battleja unohtamatta.

Lyömättömien jätkistä Solonen voitti rapin Suomen mestaruuden jo vuonna 2002 ja Kosola taas tahkosi saman skaban finaaleja monta vuotta putkeen. Freestylen lisäksi luonnistuu myös beatboxaus. Homman selkärankana dekkien takana häärii maaginen Xmies. Kaikki heistä tunnetaan myös itsenäisinä sooloartisteina.

Freerapin jäseniä on nähty mm. MTV3:n Heikelä syndrooma -ohjelmassa ja Lyömättömiä kuullaan viikoittain YleX:n omassa showssaan, lauantaisin klo 17 - 20. Hahmoja tulee vilahtelemaan myös Madventuresin tulevalla tuotantokaudella. 

Facebook-tapahtuma

 

HUOM! Keikka on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 14.3. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Freerap ja Hyvinkään Amarillo ovat yhteisymmärryksessä päättäneet siirtää yhtyeen lauantai-illalle 14.3. kaavaillun esiintymisen uuteen ajankohtaan. Siirto johtuu monen muun tapahtuman tyyliin vallitsevista olosuhteista. Mikäli uusi ajankohta ei sovi aikatauluihisi, voit palauttaa lipun 30.4.2020 mennessä.

Lippujen palauttaminen:

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai 2,50 € käsittelymaksun per lippu.

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Myynti loppuu 12.6.2020 22:00.