EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.12.2021  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Amarillo Night: Freerap

Amarillo Night: Freerap Liput

Radiosta ja TV:stä tuttu Freerap (Jodarok, Särre, Solonen, Kosola, Xmies) on myynyt vapaatyyliin pohjautuvilla seteillään keikkapaikkoja loppuun. Yhtye on nimensä mukaisesti täynnä spontaania improvisaatiota maamme parhailta freestylen taitajilta. Nyt kokoonpana rullaa esiintymään Hyvinkään Amarilloon perjantaina 10. joulukuuta 2021!

Mukana on soolourastaan, Rutilus-lafkastaan sekä Loost Koos -yhtyeestään tunnettu Särre, joka julkaisi juuri uuden sooloalbumin "Kohti unelmii". Jodarok, joka on hankkinut kannuksensa niin soolona, Kemmurussa, Aivovuodossa kuin myös monissa muissakin kokoonpanoissa, freestyle battleja unohtamatta.

Lyömättömät, joista Solonen voitti rapin Suomen mestaruuden jo vuonna 2002 ja Kosola taas on tahkonnut saman skaban finaaleja monta vuotta putkeen viime vuosikymmenen lopulla. Freestylen lisäksi luonnistuu myös beatboxaus. Homman selkärankana dekkien takana häärii maaginen Xmies.

Freerapin jäseniä on nähty keikkalavojen lisäksi erilaisissa TV-ohjelmissa ja Lyömättömiä puolestaan kuullaan viikoittain YleX:llä omassa showssaan, lauantaisin klo 17 – 20.

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00
Showtime 24:00

Liput ovelta 15 €.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Showtime 24:00

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 10.12.2021 23:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot