EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.9.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Frederik

Frederik Liput

Frederik - ikinuori party animal saapuu jälleen Tuiskulaan!

Todellinen kestosuosikki - one and only - laulaja Frederik a.k.a. koko kansan Reetu on vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana osoittautunut eräänlaiseksi musiikin monitoimipersoonaksi. Hän aloitti vaatimattomasti urkurina ja toimitti sitten musiikkilehteä, mutta laulamisen opittuaan loi oloissamme suorastaan ainutlaatuisen uran. Hänen levytuotantonsa on merkittävä, sillä uransa aikana hän on levyttänyt käytännössä koko ajan; viittä vuotta pidempää taukoa ei pitkäsoittoäänitteiden ilmestymisessä ole ollut, ja niistä ensimmäinen ilmestyi sentään jo vuonna 1970.
 
Reetu on pysynyt listoilla ja otsikoissa 60-luvulta lähtien eikä loppua ole näköpiirissä. Unohtaa ei sovi myöskään hänen omaa, luovaa panostaan säveltäjänä, sanoittajana ja sovittajana omilla levyillään. Omalla levymerkillään toimivana itsenäisenä tuottajana hän on levynsä myös onnistunut itse markkinoimaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Alkuperäinen macho-imago on myös varttuneessa iässä purrut hyvin, minkä ohella hän on osoittanut omaavansa laulajana myös tulkinnallista herkkyyttä. Hitaat tunnelmakappaleet onnistuvat häneltä nimittäin siinä missä räväkämpi macho-tyylikin.

Facebook
Instagram
Youtube

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tapahtuman aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Myynti loppuu 5.9.2020 23:59.