EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.2.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Hit the Breaks! meets Sober Furious: Frankosun and the Family + The Shameless Shongololo Band

Hit the Breaks! meets Sober Furious: Frankosun and the Family + The Shameless Shongololo Band Liput

Perjantaina 17.2. kaksi uniikkia klubia lyövät hynttyyt yhteen Tampereella: G Livelab Tampere järjestää yhdessä Sober Furious -klubin kanssa unohtumattomat tanssibileet – alkoholittomana ja turvallisemman tilan periaatteita kunnioittaen.

Sober Furious on Darravapaa-yhteisön lanseeraama klubikokemus heille, jotka haluavat nauttia musiikista, tanssimisesta ja mocktaileista ilman ördäystä. M-Line Recordsin Hit The Breaks! -klubikonsepti tuottaa puolestaan juurevaa musiikkia tanssia rakastaville ihmisille.

Näissä bileissä saa ja pitää laittaa jalalla koreasti!

Esiintyjät:

Frankosun and the Family
on afrikkalaisten ja suomalaisten muusikoiden yhteenliittymä ja maan kenties laadukkain afrobeat-orkesteri. Beninissa syntyneen ja kasvaneen Oladele Franck Koumoloun luotsaama bändi on ihastuttanut ympäri pohjoismaita vuodesta 2013 alkaen. Frankosun and the Family yhdistelee 1970-80 -lukujen beniniläistä ja nigerialaista afrobeatia afrofunkin ja -rockin aineksiin.

The Shameless Shongololo Bandin
sielukas musiikki kumpuaa eteläafrikkalais-suomalaisen laulaja-huilisti Ayla Brinkmannin juurista. Innoittavista artisteista mainittakoon ainakin Miriam Makeba, Brenda Fassie, Letta Mbulu ja Hugh Masekela. Tämän yhdeksänhenkisen orkesterin soundimaailma on Pohjoismaissa omaa luokkaansa. Shongololo-sana tulee xhosan ja zulun kielistä ja tarkoittaa tuhatjalkaista, tuota päättäväistä ja tyylikästä maantien kulkijaa.

Esiintyjien välissä ja heidän jälkeen yleisöä tanssittaa myös legendaarinen DJ Kallio.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime klo 22:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 17.2.2023 21:00.