EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 26.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Frank Turner (UK)

Frank Turner (UK) Liput

FOLKPUNK-ARTISTI FRANK TURNER SUOMEEN LOKAKUUSSA

Brittiläinen folkpunk-suosikki Frank Turner palaa Suomeen lokakuussa. Viime vuonna brittilistan ykkössijalle yhdeksännellä pitkäsoitollaan ”FTHC” ampaissut artisti nähdään Helsingin Kuudes Linja -klubilla torstaina 26. lokakuuta.

Hardcorepunkia soittaneesta Million Dead -yhtyeestä soolouralle siirtynyt Frank Turner on saavuttanut mittavaa kansainvälistä menestystä hurmoksellisilla keikoillaan ja vilpittömällä musiikillaan. Muun muassa Green Dayn ja Gaslight Anthemin kanssa maailmaa kiertänyt, Lontoon Olympialaisten avajaisissa esiintynyt ja Wembleyn jättiareenan loppuunmyyneen lauluntekijän viimeisin albumi ”FTHC” ilmestyi helmikuussa 2022. Ylistystä kerännyt albumi on paluu artistin hardcore-juurille kuvaten rehellisesti ja ujostelematta artistin henkilökohtaisiakin tuntoja kantaaottavuutta unohtamatta.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 26.10.2023 19:00.