EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.9.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Fox Confession, Rami Helin

Fox Confession, Rami Helin Liput

Fox Confessionin tämän vuoden ensiesiintyminen tapahtuu Bar Loosen kellarissa ja esiintyminen on myös ensimmäinen uuden kitaristin Samuli Laihon kanssa.

Fox Confessionin kappaleet ovat kohtauksia elokuvasta, josta voi nauttia silmät kiinni. Kuin road movie Ivalosta Grand Canyoniin, jonka soundtrackina soivat laulut kertovat irti päästämisen mahdottomuudesta ja kaiken taakse jättämisestä. Musiikista voi löytää viitteitä countrysta ja garagesta motownin kautta modernimpaan ja jylhempään tunnelmointiin

Illan avaa Rami Helin, joka on tuttu muiden muassa Huuto-, Turun Romantiikka- ja Flaming Sideburns-yhtyeistä. Rami esittää soolotuotantoaan.

Facebook-tapahtuma

***

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot