EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.4.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Fox Confession -levynjulkkarit, Go Go Gods

Fox Confession -levynjulkkarit, Go Go Gods Liput

Fox Confession julkaisee kauan odotetun Full Moon Play -esikoisalbuminsa. Illan toisena yhtyeenä esiintyy Go Go Gods.

Fox Confessionin kappaleet ovat kohtauksia elokuvasta, josta voi nauttia silmät kiinni. Kuin road movie Ivalosta Grand Canyoniin, jonka soundtrackina soivat laulut kertovat irti päästämisen mahdottomuudesta ja kaiken taakse jättämisestä. Musiikista voi löytää viitteitä countrysta ja garagesta motownin kautta modernimpaan ja jylhempään tunnelmointiin.

Fox Confession:
Maria Laiho: laulu
Kaisa Karjalainen: viulu, kitara & laulu
Terhi Mäkelä: rummut & laulu
Samuli Laiho: kitara
Antti Saloniemi: basso

Go Go Gods kirjoittaa:
"Musiikki saattaa olla jumala. Ihme meissä. Sitä kannamme kenenkään tietämättä sisällämme, kun ohitamme, ehkä kosketamme vahingossa tai tarkoituksella öisillä reiteillämme toisiamme. Iloista ja suruista, rakkaudesta ja epätoivosta, totuudesta, toiveista ja ristiriitojen kohtuuttomuudesta se nousee, eikä kukaan arjessa näe eikä kuule sen painoa. Ei ennen kuin annamme sen ääneen, ennen kuin laulu soi säveleen, sormet tapaavat koskettimet, kielet soivat, kapulat tanssivat kalvoilla. Kukaan ei tunne iloamme, suruamme, ennen kuin siitä tulee sävellyksen kautta kertomus, jonka lähetämme ulos maailman kuulolle. Se musiikki on punkia, se on mollia, duuria. Vähennettyä ja ylinousevaa, joskus ylilyövää. Usein pientä ja kauneinta, mielen ja melodian viipyilyä, kunnes taas kaahausta, sinfoniaa ja surinaa.Kaikki, koko olemassaolo ja elämä ei ole surua, mutta joskus todella on. Niinä hetkinä olemme se pieni kimallus surun keskellä."

Go Go Gods:
Milla Palovaara: rummut & laulu
Hanna Hopea: kitara
Janne Takala: kitara
Juha Pikkarainen: basso

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippuja myynnissä ovilla, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 1.4.2023 20:30.