EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 5. - La 7.9.2019  /  Ruissalon Telakka, Westin-sali  /  Turku

Food & Art Festival Turku 2019: Chef's Menu

Food & Art Festival Turku 2019: Chef's Menu Liput

FOOD & ART FESTIVAL TURKU 2019

Food & Art Festival Turku on vuosittain järjestettävä, ruokailua ja taidetta yhdistelevä tapahtuma, joka kerää yhteen suomalaisia ruoan ja viinin ystäviä, kulinaristeja sekä ruoka-ammattilaisia. Festivaali tarjoaa ruokailukokemuksia huippukeittiöistä Suomesta ja maailmalta sekä monipuolisia taidekokemuksia. Food & Art Festival Turku järjestetään 5.-8.9.2019 Ruissalon Telakalla. Festivaali on järjestetty aiemmin viisi kertaa Mäntän Serlachius-museoiden alueella.

CHEF'S MENU
Huippukeittiömestarit maailmalta esittäytyvät
Kuudetta kertaa järjestettävä Chef's Menu -illallinen kietoutuu tänä vuonna Master & Commis eli mestari ja kisälli -teeman ympärille niin ruoassa kuin taidesisällössä. Ilta tarjoaa vieraille kiehtovan ja intiimin matkan maailman huippukeittiöihin ja niiden vaikuttajiin.

Vuoden 2019 vierailevia huippukokkeja ovat mm. kahden Michelin-tähden kokki Mathias Dahlgren sekä maailman arvostetuimman nuorten huippukokkien kilpailun, S. Pellegrino Young Chefin finalisteja maailmalta, kuten Leslie Hottiaux (Uusi-Seelanti) ja Vusumuzi Ndlovu (Etelä-Afrikka).

Paikalla myös perinteiseen tapaan Suomen Bocuse d'Or -edustaja Ismo Sipeläinen ja Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukonen. Festivaaleille vuosittain kutsuttavat mestarit valmistavat illallisella kukin yhden uniikin annoksen 9 ruokalajin menukokonaisuuteen. Lisää kokkijulkistuksia tulossa tapahtuman nettisivuille kevään 2019 aikana!

Illallinen nautitaan belgialaisen nykytaiteilija Koen Vanmechelenin ideasta syntyneen Under Pressure -teoksen miljöössä.

www.foodandart.fi

www.foodcampfinland.fi

Facebook | Twitter | Instagram

**

Tapahtuman järjestäjä, Food Camp Finland Oy, on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Yrityksen missiona on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta. Food & Artin lisäksi Food Camp järjestää maaliskuussa Food & Talk -seminaarin, joka kokoaa yhteen ruoka-alan toimijoita alkutuottajista ravintoloihin pohtimaan alan tulevaisuutta ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Omien tapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää ruokatapahtumia muille tilauksesta ja tekee ruokaan liittyvää koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu koko ajan kasvava catering-palvelu. Food Camp Finland Oy on osa Olo Goup:ia, johon kuuluvat lisäksi Michelin-tähtiravintola Olo, Gastrobar Emo sekä Ravintola Nude ja Ravintola Gösta sekä viinienmaahantuontiyritys Bottlescouts.


Ikäraja: Ikärajaton

Hintaan sisältyy myös ruokajuomat.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.