EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 5.9.2019  /  Useita paikkoja  /  Turku

Food & Art Festival Turku 2019: Aurajokirannan Kierros

Food & Art Festival Turku 2019: Aurajokirannan Kierros Liput

Ladataan…

AURAJOKIRANNAN KIERROS

Aurajokirannan Kierros on osa Food Camp Finlandin järjestämää Food & Art Festival Turku 2019 -ruokailufestivaalia. Aurajokirannan kierros yhdistää kuusi Aurajoen ravintolaa yhdeksi uniikiksi illalliskokemukseksi, jossa myös taide pistäytyy kylään Aurajokirannan ravintoloihin.

Jokainen tarjottu annos on ainutlaatuinen ja se kiinnittyy yhden kiinnostavan nuoren taiteilijan teokseen. Aurajokirannan Kierroksen tapahtumapäivä on torstai 5.9.

Illallinen rakentuu kuudesta ruokalajista juomineen, mutta ne kaikki nautitaan kierroksen eri ravintoloissa. Kierroksen aloitusravintolan voi valita. Kierros alkaa klo 17:00 jokaisesta ravintolasta ja ravintolasta toiseen siirrytään ohjattuna.

Aurajokirannan Kierroksella mukana olevat ravintolat:
GUSTAVO
MAMI
TÅRGET
SMÖR
TINTÅ
PINELLA

Kierros maksaa 100 € (sis. alv) ruokajuomineen.

Food & Art Festival Turku on vuosittain järjestettävä, ruokailua ja taidetta yhdistelevä tapahtuma, joka kerää yhteen suomalaisia ruoan ja viinin ystäviä, kulinaristeja sekä ruoka-ammattilaisia. Festivaali tarjoaa ruokailukokemuksia huippukeittiöistä Suomesta ja maailmalta sekä monipuolisia taidekokemuksia. Food & Art Festival Turku järjestetään 5.-8.9.2019. Festivaali on järjestetty aiemmin viisi kertaa Mäntän Serlachius-museoiden alueella.

Ytterligare info om Food & Art på adressen www.foodandart.fi

www.foodandart.fi

www.foodcampfinland.fi

Facebook | Twitter | Instagram

**

Tapahtuman järjestäjä, Food Camp Finland Oy, on yksi Suomen johtavista ruokailualan yrityksistä. Yrityksen missiona on muistuttaa ihmisiä syömisen kokemuksellisuudesta. Food & Artin lisäksi Food Camp järjestää maaliskuussa Food & Talk -seminaarin, joka kokoaa yhteen ruoka-alan toimijoita alkutuottajista ravintoloihin pohtimaan alan tulevaisuutta ja nauttimaan hyvästä ruoasta. Omien tapahtumien lisäksi Food Camp Finland järjestää ruokatapahtumia muille tilauksesta ja tekee ruokaan liittyvää koulutusta ja konsultointia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu koko ajan kasvava catering-palvelu. Food Camp Finland Oy on osa Olo Goup:ia, johon kuuluvat lisäksi Michelin-tähtiravintola Olo, Gastrobar Emo sekä Ravintola Nude ja Ravintola Gösta sekä viinienmaahantuontiyritys Bottlescouts.

www.foodandart.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Kierros alkaa klo 17:00

Valitse lippu sen mukaan, mistä ravintolasta haluat aloittaa kierroksen. Kierros alkaa klo 17:00 valitsemastasi ravintolasta ja jatkuu ohjattuna ravintolasta toiseen. Kierroksen arvioitu päättymisaika on n. klo 21:00.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Aurajokiranta
Aurajokiranta
Smör
Läntinen Rantakatu 3, 20100,
Pinella
Vanha Suurtori 2, 20500,