EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 17.9.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Föllakzoid (CHE), Warp Transmission, Radio Supernova

Föllakzoid (CHE), Warp Transmission, Radio Supernova Liput

Psykedeelisen avaruusrockin ja kraut-henkisen elektronisen musiikin välimaastossa liikkuva Föllakzoid palaa vuosien tauon jälkeen Suomeen. Uutta albumiaan valmisteleva chileläisyhtye nousee Helsingin Kuudennen Linjan lavalle 17. syyskuuta. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Kolmen kulttimainetta nauttivan albumin, "Föllakzoid" (2009), "II" (2012) ja "III" (2015), jälkeen tauolle jäänyt Föllakzoid tiedotti alkuvuodesta aloittaneensa uuden levyn äänitykset. Elokuun 1. päivä Sacred Bones -levymerkillä (mm. John Carpenter, Marissa Nadler, The Soft Moon) julkaistavan "I" -uutuusalbumin kiertue tuo kokoonpanon ensimmäistä kertaa Suomeen sitten vuoden 2015.

Vertauksia erityisesti K-X-P:n ja Moon Duon kaltaisiin nimiin kerännyt Föllakzoid muistetaan myös Spiritualized- ja Spacemen 3 -yhtyeistä tunnetun J. Spacemanin kanssa tehdyistä yhteisproduktioista. Kuudennella Linjalla yhtyettä lämmittelevät kotimaiset hengenheimolaiset Radio Supernova ja Warp Transmission.

https://www.facebook.com/FOLLAKZOID

www.kuudeslinja.com

www.fullsteam.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.