EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 29.5.2019  /  45 Special  /  Oulu

FM2000 + Wrestling

FM2000 + Wrestling Liput

Ladataan…

"Savolaista mellakkaa hc/metalli/aggressio -tyyliin tarjoiltuna = FM2000. Bändin voisi väittää soittavan Rytmihäiriön levittämää surmacorea mutta jannut harrastavat niin skitsofrenian saastuttamaa rytmilaukkaa, että välillä meno kuulostaa Stam1nan ja Eläkeläisten kaksintaistelulta. Suomen System Of A Down on rehellisesti kotoisin perämetsien Junttilan heinäladoista. FM2000 on kuin musiikkimuottiin ahdettu Jackass/Duudsonit. Aidosti outoa. FM2000 on räyhäävä äpärä, joka ei välitä kurista ja säännöistä. Sisäsiisteyskin on vasta työn alla."

J.A.Kaunisto, Tuhma


"Pieksänmäellä tämä voi olla paikallisten mielestä kova juttu, mutta itse pitäisin tätä lähinnä ajanhukkana. Sanotuksia ei huvittanut edes vilkaista, koska pelkään niiden sisältävän niin hienoja elämänviisauksia, että oikein hirvittää. Jälleen kerran toistan ikivanhan lauseen: mitä helvettiä tällä halutaan sanoa? Kiva on varmaan taas skulata, pilata tapetit ja tunnelma. Onnea ja menestystä! "

Sören Sörensen, Chambers Magazine

--

Wrestling perustettiin vuonna 2015 kun old school heviä tuntui olevan lähes mahdotonta löytää, ja jonkun piti tilanne pelastaa. 

Yhtyeen jäsenet ovat kaikki eläneet nuoruutensa 80- ja 90-luvuilla, hevimetallin kulta-ajalla, ja yhä edelleen inspiroituvat yhtyeistä kuten Accept, Dio, Blac Sabbath, Ozzy Osbourne, Loudness ja Stone. Wrestling tekee musaa siis vahvasti perinteisiin nojaten, mutta modernilla twistillä. Heille merkitsee eniten musiikin groove ja fiilis. Sen täytyy hengittää metallisista keuhkoista asti.


Yhtyeen jäsenet ovat kerryttäneet useiden vuosien mittaan kokemusta ja arvostusta niin metalli- kuin ei-metallibändeissä, ja monipuolinen musiikillinen ymmärrys kuuluu selkeästi heidän biiseistään.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00