EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

FM2000, Iiwanajulma

FM2000, Iiwanajulma Liput

Omintakeista heavypunkkiaan mm. humpalla ja etnisellä musiikilla maustava FM2000 juhlii levyjulkkareita On The Rocksissa toukokuussa!

Kulttibändin mainetta nauttiva pieksämäkeläinen heavypunkyhtye FM2000 julkaisee maaliskuussa uransa kahdeksannen albuminsa Happohotelli. Levyllä bändi sukeltaa kokeelliseen Nintendosaundiin unohtamatta tuttuja heavypunk- ja humppavivahteita. Sanoituksissa liikutaan arkisen pahoinvoinnin ja viikonloppujuhlinnan välimaastossa. Levyn on tuottanut Tuomas Kokko (mm. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Swallow The Sun, Ghost Brigade) ja masteroinut Svante Forsbäck (mm. Rammstein, Volbeat, Michael Monroe).

Yhtäjaksoisesti vuodesta 1999 toiminut FM2000 voitti Vuoden Tulokas-palkinnon Finnish Metal Expossa 2009. Päräyttävänä liveaktina tunnetun yhtyeen keikoilla on poikkeuksetta iloisen vallaton meininki, kun punkin, metallin ja letkajenkan parhaat puolet lyövät kättä yhteen sulassa, joskin paikoin kaoottisessa sovussa.

Lavan FM2000:lle lämmittelee alun perin Juvalta lähtöisin oleva, suomalaisen ekspressiivisen vaihtoehtometallin pioneeri Iiwanajulma, joka julkaisee odotetun "Reaktio"-paluusinglensä ja musiikkivideon maaliskuussa. Iiwanajulma on tunnettu paitsi omaperäisestä ja rohkeasta musiikillisesta ilmaisustaan, myös osuvista ja sydäntä särkevistä sanoituksista.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.