EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.10.2022  /  Ahaa Teatteri  /  Tampere

Sõltumatu Tantsu Lava & W A U H A U S: Fluids
klo 17:00

Sõltumatu Tantsu Lava & W A U H A U S: Fluids Liput

Fluids tuo nesteet kehon ulkopuolelle. Se on spektaakkelimainen jäätanssi ja kehon rajallisuuden areena. Esityksessä W A U H A U S tekee näyttämöstä siellä toimiville kehoille hallitsemattoman liukkaan. Esityksen vuoroin suvereenin ja vuoroin kömpelön liikekielen mahdollistaa J-Lube-liukuvoide. Väritön, hajuton ja mauton neste peittää lattian ja kehot kauttaaltaan. Fluids kutsuu yleisön empatian, intiimiyden ja epäonnistumisen äärelle.

Festivaalipassin ostaneilla on mahdollisuus osallistua Fluids-työpajaan su 9.10. klo 12:00 Ahaa Teatterilla. Vain ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse festival@teatteritelakka.fi. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Fluids on W A U H A U S-ryhmän ja virolaisen Sõltumatu Tantsu Lava (STL):n ensimmäinen yhteistuotanto.

W A U H A U S on helsinkiläinen taidekollektiivi. Sen työtä määrittävät usein materiaalisuus, empatia ja voimakkaat audiovisuaaliset konseptit.


Sõltumatu Tantsu Lava (STL) on luoviin aloihin keskittyneellä Telliskiven alueella toimiva teatterin ja nykytanssin näyttämö. STL tuottaa esityksiä, jotka käsittelevät liikettä ja kehoa käyttäen nykyaikaisille esitystaiteille luontaisia ilmaisukeinoja.

Ohjaus ja koreografia Anni Klein ja Jarkko Partanen
Esitys Karoline Suhhov, Keithy Kuuspu, Karolin Poska, Sigrid Savi ja Joonas Tagel
Äänisuunnittelu Heidi Soidinsalo
Lavastus ja valosuunnittelu Samuli Laine
Tuottajat Julia Hovi (W A U H A U S) ja Evelyn Raudsepp (STL)
Tuotanto Sõltumatu Tantsu Lava ja W A U H A U S

www.teatteritelakka.fi


Aika: klo 17:00

Kesto noin 50 minuuttia.

Ahaa Teatteri
Hatanpään valtatie 6, 33100, Tampere