EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 25.7.2023  /  Vanha kirkko  /  Helsinki

Flowers of the wilderness – Villiä kauneutta

Flowers of the wilderness – Villiä kauneutta Liput

Maailmankuulun australialaisen nokkahuilistin Genevieve Laceyn ja kotimaisen vanhan musiikin kärkikastiin kuuluvan cembalistin Matias Häkkisen johtaman Ensemble Nylandian yhteisproduktio tarkastelee barokkimusiikin villejä rönsyjä virtuoosikonsertosta herkkiin karaktäärikappaleisiin! 

Ihmiskunnan luontosuhde ilmenee toisaalta pyrkimyksenä hallita luonnon kaaosta muotoilemalla geometrisen kauniita kaupunkeja ja puutarhoja, mutta toisaalta myös yksityiskohtia ja elämää pursuavien rosoisten ja rajattomien luonnonilmiöiden ihannointina. Musiikissa luontoa koitettiin kahlita mm. yrittämällä pakottaa luonnonpuhtaita intervalleja kuriin ja järjestykseen erilaisten viritysjärjestelmien avulla. Riitasoinnut ja riipivän kauniit luonnonpuhtaat harmoniat purskahtelevat kuitenkin väistämättä esiin tavalla tai toisella. Ohjelma vaalii tätä villiä, hurjaa ja hellääkin kauneutta kaikessa luonnollisessa loistossaan!

www.genevievelacey.com
www.ensemblenylandia.info


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet auki puoli tuntia ennen.
Myynti loppuu 25.7.2023 19:00.
Vanha kirkko
Lönnrotinkatu 6, 00120, Helsinki