EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9. - Su 11.8.2024

Flow Festival 2024: Avoin päivälippu

Flow Festival 2024: Avoin päivälippu Liput

FLOW FESTIVAL 2024 - AVOIN PÄIVÄLIPPU

Rajattu erä Flow Festivalin avoimia päivälippuja myynnissä 31.12.2023 asti!

Vuoden 2024 Flow Festivalille on myynnissä rajoitettu erä avoimia päivälippuja, jotka ovat saatavilla 31.12.2023 asti. Hanki Flow Festivalin avoin päivälippu joulukuusen alle tai hyödynnä vuoden lopussa vanhentuvat kulttuurisetelit!

Avoimen päivälipun ostanut tai lahjaksi saanut pääsee vaihtamaan avoimen lippunsa päiväkohtaiseen lippuun, kun kaikki lipputyypit tulevat myyntiin vuoden 2024 puolella. Lipunhaltijalle toimitetaan sähköpostitse erillinen linkki, jonka kautta lippu vaihdetaan ilman erillisiä palvelumaksuja.

Avoimen päivälipun voi myös lunastaa itselleen työnantajien myöntämillä kulttuurieduilla.

Avoimia päivälippuja on saatavilla rajoitettu erä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Voit myös hyödyntää avoimen päivälipun arvoa (129 €) muihin Flow Festival 2023 lippuihin. Yhden päivän lippu on myös mahdollista vaihtaa myöhemmin kahden tai kolmen päivän tai Gold Arean lippuun lippuhintojen erotusta vastaan. Lipun päivityksestä toiseen lipputyyppiin peritään päivitysmaksu.

Avoimen Gold-päivälipun voit ostaa täältä.

www.flowfestival.com
Facebook

Twitter

Instagram


AVOIMEN PÄIVÄLIPUN KÄYTTÖOHJE:
Lippuun tulostuu uniikki koodi, jonka avulla voit lunastaa haluamasi päiväkohtaisen lipun Flow Festival 2024 -tapahtumaan veloituksetta.
Tarkempi lunastuksen ohjeistus toimitetaan lipunhaltijalle sähköpostitse, kun päiväkohtainen ohjelma julkaistaan ja päiväliput avataan myyntiin.

Voit myös hyödyntää avoimen päivälipun arvoa (129 €) muihin Flow Festival 2024 lippuihin valitsemalla verkkokaupasta haluamasi Flow Festival 2024 lipun ja syöttämällä koodisi ostoskorin lahjakortti-kenttään.

Avoin päivälippu tulee vaihtaa halutulle päivällä 31.5.2024 mennessä.

Lippujen nimeäminen
Avoin päivälippu on hyvä lahjaidea! Mikäli ostat liput lahjaksi, täytäthän oston yhteydessä myös lahjansaajan yhteystiedot lippukohtaisesti (etu- ja sukunimi sekä sähköposti). Näin varmistat, että lahjan saaja saa ohjeet lipun lunastukseen.