EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11. - Su 13.8.2023  /  Suvilahti  /  Helsinki

Flow Festival 2023

Flow Festival 2023 Liput


Flow Festivalia juhlitaan Helsingin Suvilahdessa 11.–13.8.2023!

Flow Festivalin kymmenellä eri lavalla nähdään elokuussa joukko kansainvälisiä supertähtiä, kulttilegendoja, indie-suosikkeja sekä lukuisia erikoiskeikkoja. Festivaaililla esiintyvät muun muassa Lorde, Blur, Wizkid, Christine & The Queens, Tove Lo, Devo, Pusha T, Caroline Polachek, Suede, Moderat ja monia muita! Lisäksi Suvilahden tunnelmalliselta festivaalialueelta löytyy unohtumattomia taide-elämyksiä ja upea yli 40 ravintolan tarjoama monipuolinen ja laadukas ruokavalikoima. Hanki lippusi nyt ja tule juhlimaan Flow’ta Suvilahteen!

Yhteensä Flow Festivalilla esiintyy lähes 150 artistia.

Pe 11.8.
Wizkid
Kaytranada
Kelela
Suede
070 Shake
Shygirl
Jockstrap
Anna Puu
Paperi T
Alma
Ege Zulu & live band
Litku Klemetti Viihdeorkesteri
Kube
Melo
Business City
Nelma U & Safira

La 12.8.
Lorde
Devo
Tove Lo
Pusha T
Seinabo Sey
Amyl and The Sniffers
Nu Genea Live Band
Yona & Tapiola Sinfonietta
Ruusut
Pehmoaino
Karri Koira
Pearly Drops
Kissa
Sofa
Bizi

Su 13.8.
Blur
Christine and the Queens
Caroline Polachek
Moderat
Sudan Archives
Mauskovic Dance Band
High Vis
Sexmane
Olavi Uusivirta 40/20
Maustetytöt - Tulitikkutehtaan tyttö
Eevil Stöö & Stepa
Pihlaja
Jami Faltin

Lisäksi Flow Festivalilla nähdään lukuisia muita artisteja mm. Resident Advisor Front Yard sekä Balloon 360° -lavoilla. Tutustu koko ohjelmaan: https://www.flowfestival.com/artists/

www.flowfestival.com
Facebook

Twitter

Instagram


Ikäraja: K-18 / Age limit 18

KAIKKI festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

Auta pelastamaan Itämeri!

Yksi maailman saastuneimmista meristä, Itämeri, voidaan vielä pelastaa, kun toimimme yhdessä nyt heti. Flow Festivaalin yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö on toiminut Itämeren pelastamiseksi jo yli 30 vuotta. Tue sinäkin säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville!

Lipun hintaan lisätään haluamasi summa, jonka tilitämme lyhentymättömänä John Nurmisen Säätiölle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Kiitos lahjoituksestasi.

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Lue lisää Säätiön toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi

John Nurmisen Säätiön rahankeräyslupa: RA/2021/1341 ja 15.10.2021. 1.1.2022 alkaen, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Käyttötarkoitus Itämeren ja sen perinnön pelastaminen. Lisätietoa www.johnnurmisensaatio.fi/tue-toimintaa/kerayslupa