EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - Su 14.8.2022  /  Suvilahti  /  Helsinki

Flow Festival 2022

Flow Festival 2022 Liput

FLOW FESTIVAL 2022 - LIPUT & INFO

Seuraava globaali supertähti, nigerialainen Burna Boy on lisätty elokuussa Helsingin Suvilahdessa järjestettävän Flow Festivalin ohjelmistoon. Lisäksi festivaalille saapuu tanskalainen popsensaatio MØ sekä useita muita ajankohtaisia nimiä. Helsingissä 12.–14.8.2022 järjestettävän Flow Festivalin ohjelma täydentyi aiemmin brittimusiikin huippunimillä Jamie xx ja Pulp-yhtyeestä tutun Jarvis Cockerin rockbändi JARV IS….

Flow Festivalin runsas ohjelmisto vahvistuu entisestään, kun Afrikan tämän hetken suurin tähti, nigerialainen Burna Boy liittyy festivaalin esiintyjiin. Dancehallia, afrobeatia ja poppia musiikissaan yhdistelevä Burna Boy on Nigerian viime aikojen menestynein artisti. Ensimmäisen kerran vuonna 2020 Suomessa Helsingin jäähallilla esiintynyt Burna Boy on ainutlaatuisen afrofuusion sanansaattaja, jonka tavoite on musiikillaan ja esiintymisillään rakentaa siltoja mustien ihmisten välille ympäri maailman. Flow’hun esiintymään saapuu myös jo vuoden 2014 debyyttialbumillaan kansainväliseksi poptähdeksi noussut , joka on vakuuttanut niin indie- kuin valtavirtapopin ystävät.

Lontoolainen tuottaja ja biittinikkari Jamie xx liittyi jo aiemmin festivaalin kansainvälisten artistien nimekkääseen joukkoon. The xx-yhtyeestä tunnettu ja yhtenä elektronisen musiikin arvostetuimpina tekijöinä pidetty artisti oli vahvasti mukana muokkaamassa 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen lopun soundia yhtyeensä kanssa. Flow’ssa nähdään myös Pulp-yhtyeestä tutun brittipoplegenda Jarvis Cockerin luotsaama JARV IS… -yhtye, joka julkaisi debyyttialbuminsa Beyond The Pale vuonna 2020.

Flow’n mittavaan ohjelmistoon liittyy lisäksi yksi gangstarapin ja vaihtoehtohiphopin arvostetuimmista artisteista Freddie Gibbs sekä uuden albuminsa maaliskuussa julkaiseva uusiseelantilainen laulaja-lauluntekijä Aldous Harding, joka on noussut yhdeksi tämän vuosituhannen merkittävimmistä folk-artisteista. Elokuiseen iltaan livesettinsä tuo lisäksi pariisilaisen Chez Moune -klubin residenteistä muodostuva Acid Arab, joka yhdistää Pohjois-Afrikan ja Kaukoidän musiikkiperinteitä acidin ja teknon soundeihin.

Flow Festivalin elämys rakentuu kansainvälisen ja kotimaisen musiikin lisäksi monipuolisesta taiteesta, huippulaatuisesta ravintolatarjonnasta sekä lumoavasta festivaalialueesta. Festivaalilla nähdään yhteensä noin 150 esiintyjää. Vuoden 2022 Flow Festivalille aiemmin julkistettuja artisteja ovat muiden muassa Gorillaz, Florence + The Machine, Nick Cave & The Bad Seeds, Michael Kiwanuka sekä Princess Nokia.

Nyt on julkistettu myös Flow´n Balloon 360°, Resident Advisor Front Yard ja Backyard ohjelmat! Flow Festivalin lumoavan Balloon 360° -lavan ohjelmistossa kuullaan muun muassa afrorytmejä, huippujazzia ja erikoiskokoonpanoja. Näyttävää lavaa ympäröivä istumakatsomo mahdollistaa syventymisen keikkoihin erityisen intiimillä tavalla. Vuonna 2017 ensi kertaa nähty Resident Advisor Front Yard tuo tänäkin vuonna kansainvälisen ja kotimaisen klubimusiikin tähdet Flow’n tunnelmalliselle konttialueelle. RA Front Yardin ohjelmisto on musiikillinen läpileikkaus 1970-luvulta tähän päivään. Flow Festivalin Backyard tarjoaa tänä vuonna monipuolisen kattauksen housen, discon ja soulin maailmasta ammentavaa DJ-musiikkia sekä vaikutteita muun muassa Etelä-Amerikan ja Afrikan eri osista. Tutustu artisteihin: https://www.flowfestival.com/artists/


Perjantai 12.8.

Gorillaz, Burna Boy, MØ, JARV IS…, Sigrid, Aldous Harding, Pa Salieu, Nihiloxica, Alfa Mist, The Blessed Madonna, Dixon, Uncle Waffles, Kamma & Masalo, OK Williams, Yung Singh, Bianca Lexis, Zernell, Vesala, ibe - Flow exclusive, Erika Vikman, Antti Autio + Jouset, Arppa, pehmoaino, New Ro, Rosa Coste, Johanna Juhola Reaktori, Isaac Sene, Vilma Jää, Electronic Market, Katerina, Irma & Helmz, Soul Survivors

Lauantai 13.8.

Florence + The Machine, Jamie xx, Princess Nokia, Freddie Gibbs, Bikini Kill, Fontaines D.C., Holly Humberstone, Orchestra Baobab, Kit Sebastian, Marcel Dettmann, Sherelle, DJ Stingray 313, Anz, Danilo Plessow / MCDE, Millos Kaiser, Bárbara Boeing, Trujillo, Vesta, Gettomasa, Yeboyah, Jesse Markin, F, DREAMWORLD, Malla, Linda Fredriksson Juniper, Hassan Maikal, Ege Zulu, UMO & Jimi Tenor, Lxandra, Linda Fredriksson Juniper, Antti Salonen, Mono Junk (live), Morphology (live), Lil’ Tony, Hanna Ojanen, DJ Jese, Lara Silva, emkay

Sunnuntai 14.8.

Nick Cave and The Bad Seeds, Michael Kiwanuka, King Gizzard & The Lizard Wizard, Fred Again…, Little Simz, DJ Koze, Acid Arab, Q, Donny Benét, Dhafer Youssef - Sounds of Mirrors, Erika de Casier, Brandee Younger Trio, Paquita Gordon, DJ Holographic, Heléna Star, Julio Victoria (live), Jayda G, Antal, Esa, Gasellit, Sexmane, William, Louie Blue, Pepe Willberg & Jukka Eskola: Niin vähän on aikaa, Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Pekka Laine & The Enchanted, Eric Filipus, Jenifa, Zoukous

***

Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen kaupunkifestivaali on järjestetty vuosittain vuodesta 2004 alkaen. Flow on kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on kuratoitu tarkoin ja innovatiivisella otteella, josta muodostuu monipuolinen, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kattaus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille vuosi toisensa jälkeen upeita elämyksiä.

www.flowfestival.com
Facebook

Twitter

Instagram


Ikäraja: K-18 / Age limit 18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen. Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas.

***

AVOIN PÄIVÄLIPPU:

Avointen päivälippujen lunastus on alkanut! Lunasta lippusi ja katso ohjeet täältä.

***

Gold Area -lippu on Flow-hifistelijän valttikortti, joka takaa laadukkaan festivaalielämyksen koko viikonlopuksi.

GOLD AREA -lippu sisältää:
- Kolmen päivän lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn ja oleskeluun koko Flow Festival -alueella.
- Gold Area pikaväylä rannekkeenvaihtoon ja festivaalin sisäänpääsyyn.
- Pääsy eksklusiiviselle Gold Area -alueelle.
- Oma ravintola, baari, kahvila ja viihtyisät istuskelualueet Gold Area -alueella. Extra palveluilla varmistat laadukkaan Flow elämyksen erityislaatuisissa puitteissa.
- Omat saniteettitilat.
- Ilmainen narikka sisäänpääsyn yhteydessä

Flow Festival pidättää oikeuden muutoksiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

***

Sekä vuodelta 2020 ja 2021 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Flow Festivalille.
Lipun vaihtaminen päivältä toiselle on mahdollista päivitysmaksulla Tiketin asiakaspalvelun kautta. Mikäli yhden tai kahden päivän lipun haluaa päivittää useamman päivän lippuun tai Gold Area -lippuun, se on myös mahdollista lippuhintojen erotusta vastaan. Päivityksestä peritään päivitysmaksu. Löydät lisää tietoja ohjelmasta ja usein kysyttyjä kysymyksiä: https://www.flowfestival.com/flow-info/faq/

***

Auta pelastamaan Itämeri!

Yksi maailman saastuneimmista meristä, Itämeri, voidaan vielä pelastaa, kun toimimme yhdessä nyt heti. Flow Festivaalin yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö on toiminut Itämeren pelastamiseksi jo 30 vuotta. Tue sinäkin säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville!

Lipun hintaan lisätään haluamasi summa, jonka tilitämme lyhentymättömänä John Nurmisen Säätiölle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Kiitos lahjoituksestasi.

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Lue lisää Säätiön toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi

John Nurmisen Säätiön rahankeräyslupa: RA/2021/1341 ja 15.10.2021. 1.1.2022 alkaen, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Käyttötarkoitus Itämeren ja sen perinnön pelastaminen. Lisätietoa www.johnnurmisensaatio.fi/tue-toimintaa/kerayslupa