EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - Su 14.8.2022  /  Suvilahti  /  Helsinki

Flow Festival 2022

Flow Festival 2022 Liput

FLOW FESTIVAL 2022 - LIPUT & INFO

Flow Festival järjestetään seuraavan kerran vuonna 2022!

Flow Festivalin järjestäjät ovat seuranneet kansainvälisen koronavirustilanteen kehittymistä ja tutkineet erilaisia mahdollisuuksia festivaalin järjestämiseen. Elokuun lähestyessä he ovat joutuneet valitettavasti toteamaan, että edellytyksiä kansainvälisen suurtapahtuman järjestämiselle ei vielä tänä kesänä ole. Koska kaipuu tapahtumiin on valtava, on katse suunnattu nyt seuraavan vuoden festivaaliin, jonka suunnittelu on jo aloitettu.

Seuraava Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.-14.8.2022. Tuolloin juhlitaan kolmen kesän edestä! Flow’n tiimi odottaa innolla näkevänsä jälleen jokaisen teistä nauttimassa kiinnostavasta musiikista, tasokkaasta ruoasta ja inspiroivasta taiteesta Suvilahden hämärtyvissä kesäilloissa. Vuoden 2022 Flow’n sisällöistä tiedotetaan lisää heti ohjelman vahvistuttua.

Tämän kesän 2021 Flow Festivalille ostetut liput sekä vuodelta 2020 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Flow Festivalille. Ostetun lipun voi myös halutessaan palauttaa 3.5.-30.6.2021 välisenä aikana verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen kaupunkifestivaali on järjestetty vuosittain vuodesta 2004 alkaen. Flow on 16 vuodessa kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on kuratoitu tarkoin ja innovatiivisella otteella, josta muodostuu monipuolinen, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kattaus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille vuosi toisensa jälkeen upeita elämyksiä.

www.flowfestival.com
Facebook

Twitter

Instagram


Ikäraja: K-18 / Age limit 18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen. Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas.

Gold Area -lippu on Flow-hifistelijän valttikortti, joka takaa laadukkaan festivaalielämyksen koko viikonlopuksi.

GOLD AREA -lippu sisältää:
- Kolmen päivän lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn ja oleskeluun koko Flow Festival -alueella.
- Gold Area pikaväylä rannekkeenvaihtoon ja festivaalin sisäänpääsyyn.
- Pääsy eksklusiiviselle Gold Area -alueelle.
- Oma ravintola, baari, kahvila ja viihtyisät istuskelualueet Gold Area -alueella. Extra palveluilla varmistat laadukkaan Flow elämyksen erityislaatuisissa puitteissa.
- Omat saniteettitilat.
- Ilmainen narikka sisäänpääsyn yhteydessä

Flow Festival pidättää oikeuden muutoksiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot