EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13. - Su 15.8.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

Flow Festival 2021

Flow Festival 2021 Liput

FLOW FESTIVAL 2021 - LIPUT & INFO

Flow Festivalia ei järjestetä vuonna 2020 koronaviruspandemian vuoksi

Flow Festivalia ei järjestetä vuonna 2020. Festivaalivieraiden, artistien, henkilökunnan ja tapahtumatyöntekijöiden turvallisuus on etusijalla - ja pystyttävä takaamaan kaikissa olosuhteissa. Festivaaliorganisaatio on seurannut tarkasti koronavirustilannetta ja asiantuntijoiden ennusteita toivoen tilanteen parantuvan. Valitettavasti järjestäjät ovat joutuneet toteamaan, ettei ole turvallista tuottaa Flow Festivalin kokoista tapahtumaa vain muutaman kuukauden kuluttua.

Vuoden 2021 tapahtuman suunnittelu on jo alkanut. Seuraava Flow Festival järjestetään 13.-15.8.2021 Helsingin Suvilahdessa. Kolmen päivän lippujen myynti kesälle 2021 on alkanut.

Vuoden 2020 tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 Flow Festivalille. Flow-tiimi toivoo mahdollisimman monen tukevan tapahtumaa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja säästävän lippunsa ensi vuodelle. Ostetun lipun voi kuitenkin myös halutessaan palauttaa.

Alkuperäiselle päivämäärälle kesälle 2020 ostetut liput käyvät vuoden 2021 tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.6.2020 mennessä.

Flow Festival kertoo vuoden 2021 ohjelmasta myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoja: www.flowfestival.com/flow-info/faq

***

Flow Festival, perustajiensa intohimosta musiikkia ja kaupunkikulttuuria kohtaan alkunsa saanut helsinkiläinen kaupunkifestivaali on järjestetty vuosittain vuodesta 2004 alkaen. Flow on 16 vuodessa kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on kuratoitu tarkoin ja innovatiivisella otteella, josta muodostuu monipuolinen, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kattaus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille vuosi toisensa jälkeen upeita elämyksiä. 

Lisätietoja: www.flowfestival.com 


Ikäraja: K-18 / Age limit 18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen. Ranneke kiinnitetään noudon yhteydessä suoraan ranteeseen eli ranneketta ei voi noutaa toisen henkilön puolesta.

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas.

Gold Area -lippu on Flow-hifistelijän valttikortti, joka takaa laadukkaan festivaalielämyksen koko viikonlopuksi.

GOLD AREA -lippu sisältää:
- Kolmen päivän lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn ja oleskeluun koko Flow Festival -alueella.
- Gold Area pikaväylä rannekkeenvaihtoon ja festivaalin sisäänpääsyyn.
- Pääsy eksklusiiviselle Gold Area -alueelle.
- Oma ravintola, baari ja kahvila Gold Area -alueella.
- Omat saniteettitilat.
- Ilmainen narikka sisäänpääsyn yhteydessä.

Flow Festival pidättää oikeuden muutoksiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.