EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.10.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

PUNK’N’ROLL ‘22 - Flippipuisto & Lehtivihreät

PUNK’N’ROLL ‘22 - Flippipuisto & Lehtivihreät Liput

PUNK’N’ROLL ‘22 - FLIPPIPUISTO & LEHTIVIHREÄT

Perjantaina 14.10. Kuudennella linjalla homman nimi on melodinen ja suomenkielinen punkahtava rock, kun lavalle nousevat elokuun lopussa uutta musiikkia parin vuoden tauon jälkeen julkaissut Flippipuisto sekä viime vuonna onnistuneen paluun keikkalavoille tehnyt Lehtivihreät. Molemmat yhtyeet ovat tällä hetkellä erittäin kovassa keikkakunnossa ja erittäin tarkastamisen arvoisia.

LEHTIVIHREÄT
Haapajärvellä perustettu Lehtivihreät on vuosina 1992-2003 toiminut yhtye, joka kuului legendaarisen lahtelaisen levy-yhtiö Levy-Yhtiön rosteriin yhdessä Apulannan, Tehosekoittimen ja Punaisten Messiaiden kanssa. Yhtye julkaisi aktiiviuransa aikana albumit Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (1996), Istanbulissa (1997) ja Unta ja nälkää (2000) sekä useita pienempiä julkaisuja. Lehtivihreät toimi alkuperäisessä kokoonpanossaan vuodesta 1992 vuoteen 1998, jolloin yhtyeen kitaristi ja pääasiallinen biisintekijä Lale jätti yhtyeen. Lehtivihreät jatkoi tämän jälkeen uraansa triona ja muutti tyyliään punkahtavasta powerpopista iskelmällisempään suuntaan, kunnes lopetti toimintansa vuonna 2003.

Nyt Lehtivihreät on vuosien jälkeen taas takaisin alkuperäisessä kokoonpanossaan Pena, Lale, Jukkis ja Frank! Yhtyeen nykyinen keikkasetti on monipuolinen läpileikkaus yhtyeen kaikista levyistä. Lehtivihreät veti taannoin Jytäkesä Go-Go -festareilla timanttisen keikan ja näytti, että yhtye on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan. Nyt Lehtikset nousee ensimmäistä kertaa koronan jälkeen omalle klubikeikalleen Helsingissä.

FLIPPIPUISTO
Flippipuisto on Helsingissä vuonna 2014 perustettu yhtye, jonka musiikilliseen värikarttaan mahtuu erilaisia sävyjä. Uransa alkuaikoina bändin soundi nojasi hyvin vahvasti skeittipunkkiin, puhelauluun ja erilaisiin ysäriltä tuttuihin elementteihin, mutta nyttemmin yhtyeen tyyli on vaihtunut enemmän perinteisen rockin suuntaan.

Flippipuiston keväällä 2020 julkaistu debyyttipitkäsoitto Sumuiset aamut, sekavat yöt on monipuolinen monipuolinen kokonaisuus, jolta löytyy pikapunkin lisäksi vaikutteita myös ska:sta, iskelmästä, suomirockista ja psykedeelisestä garagerockista.

Flippipuisto on erittäin tiukka livebändi, joka oli ennen koronapandemiaa tuttu näky keikkajulisteissa ympäri Suomea. Viimeisen parin vuoden aikana yhtye on kuitenkin viettänyt melko keikatonta elämää ja valmistellut uutta materiaalia. Ensipuraisu uudesta materiaalista saatiin elokuun lopussa julkaistun Mä en oo tulossa -digisinkun ja musiikkivideon myötä. Uutuuskappale on saanut erittäin hyvän vastaanoton ja sen myötä Flippipuisto jatkaa syksyn mittaan uuden materiaalin tipauttelua keikkailua kovemmassa kunnossa kuin koskaan.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 14.10.2022 19:00.