EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.8.2019  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Flipper with Watt and Yow (US), Kansakunnan Ylpeys

Flipper with Watt and Yow (US), Kansakunnan Ylpeys Liput

Ladataan…

YHDYSVALTALAISEN PUNKIN KULTTIYHTYE FLIPPER SUOMEEN ELOKUUSSA

Yhdysvaltalaisen punkin veteraaniyhtye Flipper konsertoi ensi kertaa Suomessa elokuussa. Kaikkien aikojen tärkeimpien jenkkipunk-yhtyeiden joukkoon lukeutuva ja lukemattomia yhtyeitä innoittanut Flipper esiintyy Helsingin Kuudennella Linjalla osana yhtyeen 40-vuotisjuhlaa. Keikan liput tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 13. toukokuuta.

Vuonna 1979 San Franciscossa perustettu Flipper tuli tunnetuksi hitaasta ja bassovoittoisesta poljennostaan, jolla oli suuri vaikutus grungen ja sludgen synnylle. Muun muassa Melvinsiä ja Nirvanaa innoittanut yhtye nousi nopeasti kriitikoiden suosikiksi ja yhtyeen vuonna 1982 ilmestynyt debyyttilevy "Album - Generic Flipper" on nostettu usean kansainvälisen musiikkilehden parhaimpien punk-albumien listoille. 

Kokoonpanoaan useasti vaihtanut Flipper hajosi ensimmäisen kerran vuonna 1987 yhtyeen alkuperäisen laulajan Will Shatterin menehdyttyä yliannostukseen. Sittemmin vaihtelevasti aktivoitunut yhtye on esiintynyt lukuisilla kokoonpanoilla sekä julkaissut tuoreimman "Love" -studioalbuminsa vuonna 2009. 

40-vuotisjuhlansa kunniaksi keikkalavoille palanneen Flipperin riveissä Helsingissä nähdään alkuperäisjäsenten Ted Falconin ja Steve DePacen lisäksi kaksi muutakin punk-legendaa: basisti Mike Watt (mm. Minutemen, The Stooges) ja Scratch Acid- ja The Jesus Lizard -yhtyeistä tuttu vokalisti David Yow.

Flipper - facebook

Illan avaa: Kansakunnan Ylpeys
Levyjä tapahtumassa soittaa DJ Teenage Ate.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.