EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 27.6.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Flat Earth, Rain Diary

Flat Earth, Rain Diary Liput

Ladataan…

Huom! Tapahtuman päivä on vaihtunut. Alkuperäiselle keikalle 4.5. ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle 27.6. Halutessaan lipun voi myös palauttaa 14.3. klo 21 mennessä, mikäli uusi päivä ei sovi.

Flat Earth sai alkunsa, kun ex-Amorphis-basisti Niclas Etelävuori löi päänsä yhteen kahden ex-HIM-miehen kanssa. Etelävuori, kitaristi Linde ja rumpali Kaasu sekä laulaja, aiemmin Polanski-yhtyeessä äännellyt Anttoni "Anthony" Pikkarainen ovat yhdessä Flat Earth, jonka ensimmäinen albumi None for One ilmestyi marraskuussa 2018.

Keikkaillan avaa säröistä synarockia urkuroiva Rain Diary, jonka #winterwave'ksi ristityn musiikin referensseinä mainitaan mm. Depeche Moden ja IAMX:n kaltaiset orkesterit. Rain Diaryn toinen, kotimaassa Stupido Recordsin julkaisema Black Weddings -albumi vei yhtyeen laajalle Euroopan kiertueelle ja erityisesti Saksaan on Rain Diarylle vihkiytynyt uskollinen kuulijakunta. Yhtye juhlistaa Tavastian keikalla uutta 28.6. julkaistavaa Here/Now -EP:tään.

www.facebook.com/OfficialFlatEarth.band/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.