EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.12.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Flat Earth, Antivalent

Flat Earth, Antivalent Liput
Takaisin

Ladataan…

Flat Earth sai alkunsa, kun ex-Amorphis-basisti Niclas Etelävuori löi päänsä yhteen kahden ex-HIM-miehen kanssa. Etelävuori, kitaristi Linde ja rumpali Kaasu sekä laulaja, aiemmin Polanski-yhtyeessä äännellyt Anttoni "Anthony" Pikkarainen ovat yhdessä Flat Earth, jonka ensimmäinen single Blame ilmestyi toukokuussa 2018.

Antivalent on Suomen ytimestä, Seinäjoelta, ponnistava nelihenkinen vaihtoehtorock -yhtye, jonka toiminnasta ja liveshowsta ei eloa puutu. Pohjoismaisten ja skandinaavisten jylhien ja jykevien rock-poljentojen siivittämänä kappaleissaan yhdistellään puhtaiden, jopa grungehtavien laulumelodioiden sekä särökitaroiden lisäksi myös utuisia ja haikailevia kaikumaisemia. Musiikkityylissä näkyykin kunnioitusta erinäisille omien genrejensä hallitsijayhtyeille, kuten Disco Ensemble, Lapko, Paramore, Biffy Clyro sekä kaikumaailman Sólstafir.

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:15 Antivalent

22:30 Flat Earth


Liput ovelta 18 €, jos jäljellä.