EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 17.9.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Flamencoviikko goes Steampunk

Flamencoviikko goes Steampunk Liput

Mitä jännittävää tapahtuu Lady Lucy Violet Newingtonin aikamatkalla, jossa flamencotaiteilijat kitaristi Otso Krunasta, laulaja Suski Lahtinen ja upea flamencotanssija Marja Rautakorpi kohtaavat saksalaisen Drachenflug steampunk-bändin? Tule paikan päälle kokemaan tämä ainutlaatuinen spektaakkeli! Ohjelmassa myös Steampunk festivaalin pukukilpailun palkintojen jako.

Särökitaraista steampunk-funkrockia soittava Drachenflug, suoraan Saksasta, kutsuu sinut myrskyisälle matkalle läpi ajan ja avaruuden! Odotettavissa silintereitä, korsetteja, karmivia koneita, punk-viuluja, höyryisiä balladeja ja itse kasattuja instrumentteja. Tätä ei kannata missata!

Otso Krunasta on valmistunut vuonna 2011 Sevillan Fundación Cristina Heerenistä. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa. Hän esiintyy ainoana suomalaisena säännöllisesti sukupolvensa parhaiden flamencotaitelijoiden kanssa. Flamencon kommunikaation opettamisen uranuurtajana Suomessa pidetty Otso Krunasta opettaa myös palmasta, tanssia ja laulua. Lisätietoa Otsosta ja Brindamos Flamencosta: www.brindamosflamenco.com

Marja Rautakorpi on suomalainen flamencotanssija ja tanssinopettaja (tanssit. maist. 2023), joka lähestyy flamencoa kokemuksellisesti ja uteliaasti koetellen. Rautakorpi innostuu paikkasidonnaisesta ja taiteidenvälisestä toiminnasta. Viime aikoina hän on syventynyt erityisesti liikkeen ja äänen yhteiseen keholliseen maaperään. Työkokemusta Rautakorvelta löytyy rutkasti tanssija-koreografin, tanssinopettajan ja tuottajan tehtävistä niin perinteisen flamencon parista kuin flamencon soveltamisesta lukuisissa yhteisöissä ja kokoonpanoissa ympäri Suomen.

G Livelab on esteetön tila. Lapsiystävällistä tapahtumaa tukee Operaatio Pirkanmaa.
Tapahtuman tuottavat yhdessä: Tampereen flamencoviikko ry ja Steampunk Tampere ry

www.tampereflamenco.com

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 13:00
Showtime klo 14:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Konsertti on ikärajaton.

Alle 3-vuotiaat pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Suosittelemme perheen pienimmille kuulosuojainten käyttöä. Huomioittehan, että musiikki voi olla kovalla.

***

Esteettömyys:

  • Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
  • Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
  • Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
  • Lisätietoja esteettömyydestä: https://glivelab.fi/tampere/info/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus