EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 22. - Pe 29.1.2021  /  Live stream  / 

Jazz City Turku Live Stream 2021 - Flame Jazz Stream: Iro Haarla Quartet
klo 19:00

Jazz City Turku Live Stream 2021 - Flame Jazz Stream: Iro Haarla Quartet Liput

Flame Jazz Stream: Iro Haarla Quartet

Pe 22.1.2021 klo 19, Facebook Live

Iro Haarla - piano, sävellykset
Juhani Aaltonen - tenorisaksofoni, huilu
Ulf Krokfors - kontrabasso
Markku Ounaskari - rummut  

Iro Haarla Quartetin musiikissa vuoropuhelua käyvät valo ja pimeys, tyyni ja myrsky, ilo ja suru. Abstraktien ja dissonoivienkin sävelkulkujen kautta musiikin päämääränä on aina kauneus, koskettavuus ja rauhan tunne. Konserttiohjelmiston lähtökohtana ovat pianisti Iro Haarlan sävellykset, mutta kvartetin jokaisen soittajan omaleimainen soittotyyli sekä vahva tulkinta ovat yhtä vahvasti läsnä. Tunnistettavan soinnin taustalla kuuluu Haarlan pitkä yhteistyö yhtyeen jokaisen muusikon kanssa.

Iro Haarlalle myönnettiin Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinto vuonna 2006, Jazz-Emma-palkinnot vuosina 2005 ja 2011 sekä Pori Jazzin vuoden taiteilijana Ted Curson-palkinto vuonna 2018. Viimeisimmän kunniamaininnan Haarla sai äskettäin, kun Suomen Musiikkiarkiston hallitus valitsi hänet Suomen Jazzlegendaksi numero 35.

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Tarkista alkamisaika ja katso stream: www.facebook.com/jazzcityturku/live

Konsertti striimataan Logomosta livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla: facebook.com/jazzcityturku/live .

Keikka on katsottavissa Facebookissa viikon ajan.

Live stream