EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 23.10. - Pe 25.12.2020  /  Live stream  / 

Flame Jazz Stream 2020

Flame Jazz Stream 2020 Liput

Flame Jazz -striimikeikkojen kannatusliput!

Flame Jazz Stream: Kaisa's Machine 23.10. klo 19:00, Facebook Live

Joonatan Rautio - saksofoni
Mikael Myrskog - kosketinsoittimet
Kaisa Mäensivu - basso
Joe Peri - rummut

Kaisa Mäensivu on yksi suomalaisen jazzin suurista tulevaisuuden nimistä. Opintonsa Sibelius-Akatemiassa aloittanut, mutta sittemmin New Yorkiin opiskelemaan suunnannut ja miljoonametropoliin kotiutunut kontrabasisti esiintyy oman yhtyeensä lisäksi lukuisissa kokoonpanoissa Suomessa ja maailmalla. Kaisa's Machine -yhtyeen debyyttialbumi In the Key of K (2017) esitteli Mäensivun sävellysten muodossa kypsän näkemyksen modernista jazzista ja laatuyhtyeen saumattomasta yhteistoiminnasta. Jatkuvasti uusia reittejä etsivä ja yhä persoonallisempaan suuntaan etenevä energinen kvartetti on nauttinut suosiota mm. Lontoon ja New Yorkin legendaarisilla jazzklubeilla, ja lokakuussa yhtye saapuu hemmottelemaan jälleen myös turkulaisyleisöä. Logomosta striimattava konsertti näkyy Flame Jazzin Facebook-sivulla viikon ajan.

Flame Jazz Stream: Mikko Pettinen Why Not 7.11. klo 19:00, Facebook Live

Mikko Pettinen - trumpetti, flyygelitorvi, kornetti, laulu, koskettimet, efektit
Joakim Berghäll - baritonisaksofoni, bassoklarinetti, sello, efektit
Vesa Ojaniemi - basso, elektroniikka
Tuomas Timonen - rummut, Sensory Percussion

Muun muassa UMOsta ja Helsinki-Cotonou Ensemblestä tuttu trumpetisti Mikko Pettinen luotsaa tuoreen Why Not -kvartettinsa Jazzliiton kiertueella myös Turkuun. Multi-instrumentalisti Pettinen on kasannut ympärilleen innovatiivisen kokoonpanon, joka ei pelkää tarttua kantaaottaviin teemoihin eikä uusiin instrumentteihin! Yhtyeen musiikissa akustinen ja sähköinen jazz kulkevat käsi kädessä maustettuina maailman musiikkien sävyillä ja ympäristöstä kumpuavilla vaikutteilla. Tamperelainen Eclipse Music julkaisi kvartetin debyyttialbumin Two Suites For The Change tammikuussa 2020. Tuplalevyn kantavina teemoina ovat ilmastonmuutos, tekoälyn kehittymisen mukanaan tuomat dystopiat ja luonto. Logomosta striimattava konsertti näkyy Flame Jazzin Facebook-sivulla viikon ajan.

Flame Jazz Stream: Harri Kuusijärvi Koutus 13.11. klo 19:00, Facebook Live

Harri Kuusijärvi - harmonikka
Veikki Virkajärvi - kitara
Mikael Myrskog - koskettimet
Jesse Ojajärvi - rummut

Koutus on rovaniemeläisen harmonikansoittaja Harri Kuusijärven fuusioprojekti, jonka musiikkia on kuvailtu muun muassa jazzin, progen, taide- ja maailmanmusiikin omalaatuiseksi risteymäksi, avantfuusiohaitarijazziksi. Vaihtelevin kokoonpanoin toimivan yhtyeen albumit Koutus (2014) ja Music For A Family Picnic (2017) ovat keränneet ylistäviä arvioita kansainvälisesti niin rock-, jazz- kuin maailmanmusiikin kriitikoilta.Kuluvana vuonna yhtye julkaisee kaksi albumia. Kesäkuussa julkaistavan Live In Helsinki -livealbumin lisäksi syksyn keikoilla juhlistetaan kolmannen studioalbumin, Mirage, julkaisua. Albumi julkaistaan Eclipse Music -levymerkin kautta lokakuussa 2020. Harri Kuusijärvi on uuden harmonikkamusiikin omaleimaisimpia tekijöitä, ja säveltäjänä hänet on noteerattu muun muassa Teosto-palkintoehdokkuudella vuonna 2020. Bar Ö:stä striimattava konsertti näkyy Flame Jazzin Facebook-sivulla viikon ajan.

Flame Jazz Stream: Riitta Paakki Quartet 21.11. klo 19:00, Facebook Live

Riitta Paakki - piano, sävellykset
Manuel Dunkel - saksofoni
Antti Lötjönen - basso
Joonas Riippa - rummut

Marraskuussa juhlitaan Riitta Paakki Quartetin uutta levyä! Piste-nimeä kantava albumi on kvartetin toinen pitkäsoitto, ja se ilmestyy turkulaisen levy-yhtiö Flame Jazz Recordsin julkaisemana. Levylle on tallentunut Paakin pääasiassa viime talvena Pariisissa säveltämiä teoksia, jotka huokuvat kypsää näkemystä ja valoisaa asennetta. Vastustamattoman vaivaton amerikkalaistyyppinen svengi sulautuu saumattomasti Paakin uusien sävellysten pohjoisiin sävyihin. Riitta Paakki Quartetin yhteissoitossa loistaa musiikin ilo, joka välittyy myös kuulijoiden sydämiin. Jazzmusiikin tohtori, pianisti Riitta Paakki on alansa ansioituneimpiin lukeutuva muusikko. Viime syksynä hänelle myönnettiin kotimaisen jazzalan arvostetuin tunnustus, Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinto. Logomosta striimattava levynjulkaisukonsertti näkyy Flame Jazzin Facebook-sivulla viikon ajan.

Flame Jazz Stream: Jukka Perko Early Birds 4.12. klo 19:00, Facebook Live
Huom. muuttunut aika!

Jukka Perko - saksofoni
Eero Seppä - basso
Teppo Mäkynen - rummut

Yhden kaikkien aikojen suurimman jazzmuusikon, alttosaksofonisti Charlie "Bird" Parkerin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta. Parkeria ovat pitäneet esikuvanaan monet maailman huippumuusikot, kuten myös häikäisevä saksofonisti Jukka Perko, joka sai nuorena lempinimen "Little Bird". Juhlavuoden kunniaksi Perko tarttuu Parkerin uran alkuaikojen musiikkiin kotimaisen jazzin huipuista koostuvan yhtyeensä kanssa. Café Tiljanista striimattava konsertti näkyy Flame Jazzin Facebook-sivulla viikon ajan.

Flame Jazz Stream: Markus Niittynen Band 11.12.2020 klo 19, Facebook Live
Huom! Esiintyjä vaihtunut.

Markus Niittynen - piano
Joonatan Rautio - saksofoni
Heikko Remmel - basso
Jussi Lehtonen - rummut

Flame Jazzin joulukuun striimikeikkakalenteria saadaan täydentämään kansainvälisen tason soittajista koostuva Markus Niittynen Band!

Kun ryhmä muusikoita kunnioittaa samoja vanhoja mestareita, on hyvin luonnollista että nämä muusikot alkavat soittaa yhdessä. Tästä yksinkertaisesta ja tärkeästä syystä syntyi Markus Niittynen Band. Yhtye esittää pianisti Markus Niittysen säveltämää, 1950-60-lukujen perinteeseen pohjautuvaa, energistä ja rytmisesti vahvaa instrumentaalijazzia. Kokoonpanoon kuuluvat Niittysen lisäksi Yrjö-palkitut ja instrumenttiensa ehdottomaan eliittiin kuuluvat rumpali Jussi Lehtonen ja saksofonisti Joonatan Rautio . Bassoa soittaa Viron lahjakkuus, ja monista suomalaisistakin yhtyeistä tuttu svengin mestari Heikko Remmel.

Valitettavasti Dalindèo on perunut esiintymisensä. Streamiin ostetut liput käyvät sellaisenaan tämän keikan tukemiseen.

 

Flame Jazz Sream: Talent Night - Maan tila 18.12. klo 19:00, Facebook Live

Tomi Nikku - trumpetti
Casimir Ekman - saksofoni
Mikko Antila - vibrafoni
Antti Ahoniemi - basso
Mooses Kuloniemi - rummut

Jazz City Turun syyskausi päättyy nuorten lahjakkuuksien seurassa Bar Ö:n intiimissä tunnelmassa! Flame Jazzin Talent Night -illassa lavan ottaa haltuun vibrafonisti-säveltäjä Mikko Antilan johtama tuore helsinkiläiskvintetti Maan Tila. Yhtyeen täyteläinen mutta kirkas soundi muodostuu trumpetin ja tenorisaksofonin lämpimästä yhteissoinnista yhdistettynä eloisaan rytmisektioon. Antilan sävellystyötä inspiroivat niin arkipäiväiset kokemukset kuin voimakkaat tunnetilat, jotka purkautuvat sävelinä muusikoiden tulkittaviksi ja kuulijoiden kuultaviksi. Bar Ö:stä striimattava konsertti näkyy Flame Jazzin Facebook-sivulla viikon ajan.

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Voit ostaa keikalle kannatuslippuja ja superkannatuslippuja.

Striimiä voit seurata Facebook Livessä: facebook.com/flamejazz/live

Lippuja myydään viikko konsertin alkamisajan jälkeen. Konsertit ovat katsottavissa Facebookissa viikon ajan.

Live stream