EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.4.2023  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Jobarteh / Pasborg Duo (GM/DK)

Flame Jazz: Jobarteh / Pasborg Duo (GM/DK) Liput

Flame Jazz: Jobarteh / Pasborg Duo (GM/DK)

Länsiafrikkalainen musiikkikulttuuri yhdistyy pohjoismaisiin sävyihin karismaattisen duon käsittelyssä Kansainvälisen jazzpäivän teemakonsertissa. Gambialaisten perinnesoittimien taituri Dawda Jobarteh ja jazzrumpali Stefan Pasborg ovat esiintyneet duona jo vuosikymmenen ajan kiertäen Euroopan ja Afrikan musiikkitapahtumia. Tanskassa asuvaa kaksikkoa yhdistää rakkaus vahvoihin rytmisiin muotoihin, kauniisiin melodioihin ja musiikin luomaan puhtaaseen energiaan.

Konsertissa kuullaan sekä tunteikasta, perinteistä kumpuavaa tulkintaa että sähköisen innovatiivisia käänteitä. Duon yhteenhioutuneessa soitossa tulevaisuus kietoutuu menneeseen ja genrerajat hämärtyvät. Kaksikon soundimaailma kuulostaa duoa suuremmalta, ja kaiken kruunaa Jobartehin pehmeä laulu. Bar Ö:n rennossa miljöössä yleisön on helppo intoutua jopa tanssilattialle duon energisten rytmien houkuttelemana!

Dawda Jobarteh – kora, laulu
Stefan Pasborg – rummut

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Showtime 19:00

Ovet klo 18:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

Myynti loppuu 28.4.2023 18:00.