EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.5.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Five Fifteen plays Deep Purple & Five Fifteen

Five Fifteen plays Deep Purple & Five Fifteen Liput

Ladataan…

FIVE FIFTEEN 31.5. VIHDOINKIN ON THE ROCKSISSA

Luvassa on lauluja Five Fifteenin jokaiselta levyltä, joista ensimmäinen "Progressive Hardrock Beyond The Mainstream" näki päivänvalon 1994 ja viimeinen yhdeksäs albumi nimeltään "Alcohol" ilmestyi 2006. Yhtye soittaa myös Deep Purplen ajattomia klassikoita, sillä yhtyeen nokkamies Mika Järvinen kirjoitti kirjan ikonisesta yhtyeestä nimeltään "Highway Star- Ritchie Blackmoren vuodet 1968-1993", joka ilmestyi marraskuussa.

2008 Sweden Rock-festivaalien lavalle taipaleensa päättänyt Five Fifteen soitti kaikkien yllätykseksi täpötäydellä Tavastialla keikan elokuussa 2017 ja yksi keikka johti toiseen, kun Karjaan ELMU täytti 20 vuotta ja pyysi Five Fifteenin pääesiintyjäkseen juhliinsa. Nyt tämä KIngston Wallin kanssa samoja polkuja Helsingin rockympyröissä kulkenut bändi saapuu On The Rocksiin jonka avajaisissa se soitti 2001. Five Fifteen on ensimmäinen ikinä On The Rocksin lauteilla soittanut bändi.

Five Fifteenissä soittaneita on nähty mm. sellaisissa orkestereissa kuin Kingston Wall, Popeda, Hanoi Rocks, Yhdysvaltalainen BIGELF, LAB, Amorphis, Stratovarius ja Elastic Family. Five Fifteen itse kiersi Eurooppaa Motorheadistä ja Thin Lizzystä tuttu kitaristihirmu Brian Robertson riveissään, myös Nik Turner Hawkindistä ja John Lawton sekä Ken Hensley Uriah Heepistä ovat levittäneet rockin ilosanomaa Five Fifteenin kanssa Kalifornian klubeilta Suomen rockpyhättöihin. Yksi näistä rockpyhätöistä oli On The Rocks ja 31.5.2019 vihdoinkin Five Fifteen juhlii Rocksissa!

Five Fifteen Sweden Rockissa 2008

Five Fifteen Tavastialla 4.8.2017

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.