EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.1.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Five Fifteen & NollaNollaNolla

Five Fifteen & NollaNollaNolla Liput

Tapahtuma siirtyy ja uutta päivämäärää etsitään.

Lipunmyyntiä jatketaan, kun uusi päivämäärä julkaistaan. Alkuperäiselle päivämäärälle 1.1.2022 ostetut liput tulevat käymään tapahtumaan sellaisenaan. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 27.1.2022 mennessä.

***

FIVE FIFTEEN JA NOLLANOLLANOLLA YHTEISKEIKALLA !

Five Fifteen - tuo kotimaisen hardrock/proge-kentän elävä legenda - julkaisi lokakuun 8. päivä uuden Psychedelic Chorus Rock for the Whole Family -nimeä kantavan pitkäsoiton, joka nousi Suomen kiinteiden albumimyyntien top kymppiin.

Nyt on aika juhlia uutta levyä Bar Loosessa, missä Five Fifteenin kanssa lavan jakaa tällä kertaa yksi suomalaisen punkrockin legendaarisimmista kulttibändeistä Helsingistä: NollaNollaNolla. Tätä yhteiskeikkaa on yritetty järjestää jo kolme vuotta ja NYT VIHDOINKIN SE TAPAHTUU! LET ME TELL YOU ABOUT THE PLACE I KNOW CALLED HELLSINKI ROCK CITY HERE WE GO! JOIN THE GANG!

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot