EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5.7.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Five Fifteen, Maija Kauhanen, Spiha

Five Fifteen, Maija Kauhanen, Spiha Liput

Ladataan…

FIVE FIFTEEN, 25 VUOTTA PROGEHARDROCKIN ILOSANOMAA VALTAVIRTOJEN ULKOPUOLELLA

2008 Sweden Rock-festivaalien lavalle taipaleensa päättänyt Five Fifteen soitti kaikkien yllätykseksi Tavastialla keikan elokuussa 2017 ja yksi keikka johti toiseen.

Nyt tämä Kingston Wallin kanssa samoja polkuja Helsingin rockympyröissä kulkenut bändi saapuu Tavastialle juhlistamaan 25 vuotta sitten ilmestynyttä ensilevyään. Five Fifteenissä soittaneita on nähty mm. sellaisissa orkestereissa kuin Kingston Wall, Popeda, Hanoi Rocks, Yhdysvaltalainen BIGELF, LAB, Amorphis, Stratovarius ja Elastic Family. Five Fifteen itse kiersi Eurooppaa Motorheadistä ja Thin Lizzystä tuttu kitaristihirmu Brian Robertson riveissään, myös Nik Turner Hawkindistä ja John Lawton sekä Ken Hensley Uriah Heepistä ovat levittäneet rockin ilosanomaa Five Fifteenin kanssa Kalifornian klubeilta Suomen rockpyhättöihin.

Luvassa on lauluja Five Fifteenin jokaiselta levyltä, joista ensimmäinen "Progressive Hardrock Beyond The Mainstream" näki päivänvalon 1994 ja viimeinen yhdeksäs albumi nimeltään "Alcohol" ilmestyi 2006.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Myynti loppuu 5.7.2019 20:00.