EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5.7.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Five Fifteen, Maija Kauhanen, Spiha

Five Fifteen, Maija Kauhanen, Spiha Liput

Ladataan…

FIVE FIFTEEN, 25 VUOTTA PROGEHARDROCKIN ILOSANOMAA VALTAVIRTOJEN ULKOPUOLELLA

2008 Sweden Rock-festivaalien lavalle taipaleensa päättänyt Five Fifteen soitti kaikkien yllätykseksi Tavastialla keikan elokuussa 2017 ja yksi keikka johti toiseen.

Nyt tämä Kingston Wallin kanssa samoja polkuja Helsingin rockympyröissä kulkenut bändi saapuu Tavastialle juhlistamaan 25 vuotta sitten ilmestynyttä ensilevyään. Five Fifteenissä soittaneita on nähty mm. sellaisissa orkestereissa kuin Kingston Wall, Popeda, Hanoi Rocks, Yhdysvaltalainen BIGELF, LAB, Amorphis, Stratovarius ja Elastic Family. Five Fifteen itse kiersi Eurooppaa Motorheadistä ja Thin Lizzystä tuttu kitaristihirmu Brian Robertson riveissään, myös Nik Turner Hawkindistä ja John Lawton sekä Ken Hensley Uriah Heepistä ovat levittäneet rockin ilosanomaa Five Fifteenin kanssa Kalifornian klubeilta Suomen rockpyhättöihin.

Luvassa on lauluja Five Fifteenin jokaiselta levyltä, joista ensimmäinen "Progressive Hardrock Beyond The Mainstream" näki päivänvalon 1994 ja viimeinen yhdeksäs albumi nimeltään "Alcohol" ilmestyi 2006.


Maija Kauhanen
- yhden naisen orkesteri

Vahva laulu, sydäntä riipaisevat tarinat, rouhea kantele ja groovaavat lyömäsoittimet - polyrytmien sekä vahvan beatin kutoma syke yhdistettynä hypnoottisiin melodioihin luovat ainutlaatuisen soundimaailman vain yhden muusikon voimin.

Maija Kauhanen konsertoi ahkerasti ympäri Suomea ja eri puolilla maailmaa. Vuonna 2018 Maijaa vietiin muun muassa Japaniin, Saksaan, Unkariin, Tsekkiin, Portugaliin ja Espanjaan. Vuonna 2019 Maija Kauhasen keikkalistalla ovat muun muassa Celtic Connections, FOCUS Wales ja WOMAD Iso-Britanniassa, Folk Alliance International Kanadassa, Il Festival de Músicas del Mundo Kolumbiassa, Korrö Folkfestival, Urkult Folkfest ja Malmöfestivalen Ruotsissa, Tønder Festival Tanskassa, Kalottspel Norjassa ja World Cultures Festival Hong Kongissa.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.