EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.10.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Café Barock: Fioretto Ensemble & Vokaaliyhtye Lumous - Kuninkaan narri

Café Barock: Fioretto Ensemble & Vokaaliyhtye Lumous - Kuninkaan narri Liput

Cafe Barock esittää: Fioretto Ensemble & Vokaaliyhtye Lumous, sekä näyttämötaiteilija Jukka Virtala: Kuninkaan narri -draamallinen konsertti Henrik VIII:n hovista

Kuninkaan narri on draamallinen konsertti monilahjakkaasta, häikäisevästä nuoresta renessanssiprinssistä, Englannin kuningas Henrik VIII:sta ja siitä, kuinka hän vähitellen muuttui pakkomielteiseksi ja vainoharhaiseksi tyranniksi. Tämän kiehtovan ja ajankohtaisen tarinan vallasta ja intohimosta konsertissa kertoo näyttämötaiteilija Jukka Virtala Henrikin hovinarri Will Sommersin hahmossa. Konsertin kaikki musiikki on aikanaan soinut Henrikin hovissa ja monet kuultavista lauluista ovat nuoren renessanssikuninkaan omia, elämäniloisia sävellyksiä. Ohjelman taiteellinen suunnittelu on Jukka Virtalan ja Debra Gomez-Tapion yhteistyö.

Konsertissa esiintyvät vanhan musiikin ekspertti Debra Gomez-Tapion luotsaamat, keskiajan ja renessanssin musiikkia esittävät Fioretto Ensemble ja Vokaaliyhtye Lumous. Lumouksessa laulavat sopraano Kaisa Kelloniemi, altto Elina Aho-Kuusama ja baritoni Lauri Solin. Fiorettossa musisoivat Debra Gomez-Tapio (keskiaikainen ja renessanssiharppu), Janek Öller (nokkahuilut ja säkkipillit), Mikael Heikkilä (lyömäsoittimet ja vasaradulcimer) sekä Ilpo Laspas (cembalo).

Tuotanto: Café Barock

Facebook | Instagram | Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime klo 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus