EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.3.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Finnish Doom Metal Rules!

Finnish Doom Metal Rules! Liput

FINNISH DOOM METAL RULES!

Kuudennen Linjan perjantai 24.3 koostuu suomalaisen doom metallin kermasta.

SPIRITUS MORTIS

Lakeuden lahja doom metalille on operoinut teeman äärellä kunnioitettavat 35 vuotta. Pioneerista konkariksi on ollut monivaiheinen matka, viimeisimpiä käänteitä Kimmo Perämäen aloittaminen vokalistina Sami Hynnisen kanssa tehtyjen levyjen jälkeen. Viimeisimmälle levylle The Great Sealille satelee kansainvälisessä mitassakin huomiota ja kehuja. ”Jos The Year is One oli bändin Reign in Blood, The Great Seal -levy on bändin South of Heaven”, kuten tuoreessa haastattelussa todetaan.

Facebook

CARDINALS FOLLY

15 vuotta ja rapiat, 5 pitkäsoittoa ja n. 80 keikkaa doom-hevin parissa taistellut Cardinals Folly palaa kotikaupunkinsa ja kuudennen linjan lauteille ulkomaan seikkailujensa jälkeen. Loppuvuodesta 2022 yhtye käväisi Norjassa ja myös Yhdysvalloissa soittamassa 5 keikan kiertueen, jonka kohokohtana oli Fall From Grace-festivaali Milwaukeessa. Siellä perustermiksi bändistä puhuttaessa vakiintui: "Unboring version of Reverend Bizarre." Follyn keikoilla ei siis säästellä, ja doom metallia soitetaan vauhdin ja vaarallisten tilanteiden muodossa. Turpaan vaan, kaikilla temmoilla groovaavien riffien ja ride or die-asenteen kera.

Facebook

CASKETS OPEN

Brutaali rakastaja ja Keuruun lahja epäkonventionaaliselle doom metallille on toiminut myös jo viitisentoista vuotta, yhdistellen doomia ja punkkia mehukkaasti. Ahdistus, itsetuho ja raskaus yhdistyvät harvoin näin vaivattomasti kuunneltavalla tavalla. Caskets Openia kuunnellessa voisi toivoa useammankin doom-bändin käyvän välillä kunnolla kurkkuun kiinni. Caskets Open ei hiihdä muiden latuja, ja hyvä niin.

Facebook

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 24.3.2023 19:00.