EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.11.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Tampere Filharmonia esittää: FINESTre-jousikvartetti

Tampere Filharmonia esittää: FINESTre-jousikvartetti Liput

Tampere Filharmonian muusikoista koostuva FINESTre-jousikvartetti on elävöittänyt Tampereen musiikkielämää vuodesta 2008 konsertoiden myös kansainvälisesti esimerkiksi Italiassa ja Virossa.

G Livelabissa kuultavaa konserttiohjelmaa kuvaa ehkä parhaiten keväisen luonnon puhkeaminen kukkaan. Konsertin teokset ovat erilaisuudellaan toisiaan täydentäviä.

Stravinskyn Concertino avaa konsertin rytmisyydellään ja säveltäjälle ominaisella kansan- ja populaarimusiikilla leikittelyllä.

Caroline Shaw'n Entr'acte on luonnonläheinen teos, joka kuvastaa ajatuksia huokauksin soiden surullisin sävyin. Vuonna 2011 sävelletty teos on Pulitzer-palkitun Shaw'n yksi soitetuimpia teoksia, ja siitä on tehty myös orkesteriversio.

Konsertin päättää Erich Wolfgang Korngoldin jousikvartetto no. 2, joka valoisuudellaan sopii keväiseen ajankohtaan ja luonnon vehreyden loistoon. Siinä kuljetaan wieniläisillä kaduilla, tanssitaan valssia ja kuullaan henkäys impressionismia.

FINESTre:
Elina Rouvali, sello
Kati Tuominen-Heroja, viulu
Heili Hannikainen, alttoviulu
Heidi Kuula, viulu

Ohjelma:
I. Stravinsky (1882-1971): Concertino (1920)
Caroline Shaw (1982- ): Entr'acte
E. W. Korngold (1897-1957): Jousikvartetto no. 2

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 13.11.2021 14:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot