EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.7.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Figaro (levyjulkkarit), Pesso

Figaro (levyjulkkarit), Pesso Liput

Laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi kesäkuussa 2022 debyyttialbuminsa “Näin mä haluun sut muistaa”. Levyltä löytyy muun muassa hitiksi noussut kappale "Kaks toisillemme hellää", jolla on mukana Vesala. Albumin levyjulkkareita vietetään Kuudennella Linjalla perjantaina 27. heinäkuuta.

Lukuisien eri artistien kanssa biisejä tehneen Figaron levyllä vierailevat Vesalan lisäksi myös Sexmane ja ABREU. Koko levyn konseptilla artisti halusi luoda fiiliksen nuoruuden ikuisilta tuntuvista kesistä ja huolettomuudesta, joihin kaipaa yhä useammin.

Etenee Recordsille levyttävä Figaro on musiikillinen monilahjakkuus, jonka herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

Illan avaa maaliskuussa kolmannen levynsä “33” julkaissut Pesso. Poikabändimusiikista sekä 2000-luvun alun hiphopista ja r&b:stä inspiroituneen albumi tuotanto on kerännyt kehuja ja mm. Rumba hehkutti albumin post-Disney-maailmaa palkitsevan yllätykselliseksi.

Numeroihin mieltynyt Pesso säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa musiikkiaan itse. Artisti on tehnyt aiemmin musiikkia myös muille artisteille ja ollut mukana tuottamassa esimerkiksi Pyhimyksen albumia.

***


https://allday.fi/
https://www.kuudeslinja.com/

Figaro Instagram
Figaro Facebook

Pesso Instagram
Pesso Facebook

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 29.7.2022 19:00.