EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 8.11.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

"Fifty With Full Power" - Tomi Salesvuo 50 v. juhlakeikka

Muusikko Tomi Salesvuo juhlistaa 50 v. merkkipaaluaan tiistaina 8. marraskuuta Helsingin On The Rocks klubilla. 

Erityiseen iltaan on koottu ainutlaatuinen kattaus bändejä ja muusikoita, joiden kanssa Tomi on vuosien varrella työskennellyt, keikkaillut ja levyttänyt. 

Monipuolisesti musiikin kentällä työskentelevän energisen rumpudynamon juhlaillassa lavalle nousevat mm. laulajat Sami Pitkämö, Jussu Pöyhönen ja Elna Romberg sekä muusikot Marzi Nyman, Lenni-Kalle Taipale, Riku Rajamaa, Eero Koivistoinen ja Anssi Nykänen. Pitkäaikaisimmista yhtyeistä lavalla nähdään myös nykyisin erittäin harvoin esiintyvä Jarmo Saaren ja Arttu Takalon johtama XL -yhtye. 

Tomi Salesvuo East Funk Attack soittaa illassa erikoiskokoonpanolla ja 4. marraskuuta uuden EP:n julkaiseva jazz-trio Salesvuo Syncopation esittää tuoretta uutta ohjelmistoa. Musiikintäyteinen, pitkä jamboree juhlistaa Tomin syntymäpäivää monimuotoisen ja erikoisnumeroita sisältävän ohjelman kera. 

Illan tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen Itämeren suojelemisen tueksi yhteistyössä John Nurminen Säätiön kanssa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-04:00
Showtime 18:30

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.