EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.7.2021  /  Malmin lentoasema  /  Helsinki

FHRA Moto Meet 2021

FHRA Moto Meet 2021 Liput

Tule paikan päälle kokeilemaan kuinka oma prätkäsi kiihtyy varttimailin matkalla. Kuka on Malmin kingi? Tule viettämään vauhdikasta päivää Helsinki-Malmin lentokentälle! Tapahtumassa katulailliset prätkät testaavat kiihtyvyyttään varttimailin matkalla. Paikalla FHRA:n ajanotto ja rataryhmä. Tule kokemaan, vaikka koko perheen voimin, kiihdytystapahtuman vauhti ja äänet!

Kokonaan kaksipyöräisille suunnattu tapahtuma. Mopoikäiset pääsevät testaamaan varttimailia ilmaiseksi. Ilmoittautuminen heille vain portilla.

Tapahtumassa luvassa koeajoja, mopo tuningia, nitropyöriä, stunt show, burnisalue, tuote-esittelyjä ja hienoimmat prätkät palkitaan!

Kaikkea siistiä prätkäjuttuu koko päivän!

Lue lisää tapahtumasta https://www.fhra.fi/moto-meet/

Facebook: FHRA Official
Instagram: #fhrary

www.fhra.fi/tapahtumat


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-18:00

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin sisääntuloportilla.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että FHRA Moto Meet 2021 järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.


Malmin lentoasema
Malmin lentoasema, 00700, Helsinki