EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12. - Su 13.6.2021  /  Motopark Raceway  /  Virtasalmi

FHRA Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1 & 2

FHRA Kiihdytysajon SM-osakilpailu 1 & 2 Liput

Ensimmäiset SM-pisteet on jaossa Virtasalmella! Kiihdytysajon SM-sarjan 1. ja 2. osakilpailu ajetaan legendaariselle Motoparkin radalle! Kaikilla on varmasti jo kova polte radalle ja katsomoon.

Avauskilpailussa selviää mistä asetelmista kuskit starttavaat uuteen kauteen, mitä muutoksia kalustoon on tullut talven aikana ja kenelle jaetaan kiihdytysajon ensimmäiset SM-pisteet. Tervetuloa seuraamaan kisaa ja kannustamaan omia suosikkeja!

FHRA Street Mayhem & Test n´Tune -päivälle osallistuu paljon kisakuskeja ja tapahtumaan ovat kaikki tervetulleet testaamaan SM-tasoista rataa!

Ensimmäisessä tapahtumassamme ajetaan myös uudella konseptilla Fueltech Nitrobike Showdown 2021 -osakilpailu ja paikalla komea määrä nitroprätkiä!

Uutena ryhmänä kisoissa nähdään Vintage Drags!

Hienoja nostalgia-kilpureita nähdään viivalla lauantaina!

Noudatattehan THL:n ja STM:n antamia suosituksia. Vahva kasvomaskisuositus tilanteissa, joissa asioitte ihmisten kanssa lähietäisyydellä! Alueella tarjolla käsidesiä, käytäthän sitä.

Facebook | InstagramIkäraja: Ikärajaton
Aika: La 10:00-19:00 tai Su 10:00-19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin sisääntuloportilla.

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että Drag Racing tapahtumat järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista. Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot