EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5. - Su 6.9.2020  /  LSK Business Park  /  Kauhava

FHRA kiihdytysajon finaalit

FHRA kiihdytysajon finaalit Liput

Drag Racing karavaani kaartaa jälleen Pohjanmaan lakeuksille ja rantautuu Kauhavalle. FHRA SM-finaalikisa ajetaan Kauhavan kiihdytysareenalla 5-6.9.2020!

Tarkempi ohjelma päivittyy pian. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa www.fhra.fi/tapahtumat/sm-finaali/

Facebook: FHRA Official
Instagram: #fhrary


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 10:00-18:00

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin sisääntuloportilla.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lipunmyynti päättyy Tiketissä 06.09.2020 klo 12.00

Huomioithan, että Drag Racing tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Suosittelemme kuulosuojaimien käyttöä alueelle. Olet alueella omalla vastuullasi.

Tapahtuma-alueen kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan. Olemme suunnitelleet tapahtuma-alueen siten, että yleisön ja tiimien terveys on etusijalla. Muistathan pitää etäisyyttä muihin kisakatsojiin. Varikko on avoin yleisölle, mutta pyydämme huomiomaan THL:n suositukset turvaväleistä, maskeista ja hygieniasta yleisötapahtumassa. Tapahtuma-alueelle on tarjolla käsidesiä, jota toivomme teidän käyttävän. Kiitos!

LSK Business Park
Loppusuora 22, 62200, Kauhava