EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.1. - La 31.12.2022  /  Suomi  / 

FHRA kausikortti 2022

FHRA kausikortti 2022 Liput

FHRA järjestää vuosittain yli kaksikymmentä tapahtumaa. Tapahtumatuotanto on elpynyt ja usko kauteen 2022 kova! Vuoden suurin tapahtuma on pääsiäisenä järjestettävä American Car Show, joka kerää muutaman vuoden tauon jälkeen Helsingin Messukeskukseen kymmentuhatpäisen yleisön. FHRA:n 50 vuotista historiaa juhlistetaan näyttelyssä ja pitkin kautta! Kiihdytysajon SM-sarja, Nitro Nationals 2022 ja lukuisat katutapahtumat Malmin ja Vesivehmaan lentokentillä kuuluvat jokaisen moottoripään kesärientoihin. Vuonna 2022 on taas luvassa paljon tapahtumia, joten hanki kausikorttisi nyt.

FHRA kausikortti 2022 käsittää kokoaikaisen yleisösisäänpääsyn kaikkiin FHRA:n järjestämiin tapahtumiin kaudelle 2022, pois lukien FHRA kauden päätösjuhlan. Kausikortti on maksanut itsensä jo muutamalla tapahtumalla takaisin ja on tosikävijälle aivan ehdoton!

FHRA kausikortti on myös oiva lahjaidea moottoriurheilusta kiinnostuneelle ja kaikille ajoneuvoharrastajalle!

Seuraa ilmoitteluamme kauden 2022 tapahtumista. Noudatamme ohjeistuksia ja järjestämme tapahtumia vasta kun se on turvallista ja luvallista!

Tapahtumakalenteri päivittyy FHRA:n verkkosivuilla .

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huomioithan, että Drag Racing kilpailut järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista. Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuulla.

www.fhra.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kausikortin toimitus:

Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille. Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Noudosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi.
Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, otathan yhteyttä hei@tiketti.fi.

Ostaessasi kausikortin Tiketin kautta voit käyttää sen hankinnassa myös kulttuurimaksuvälineitä. Käytä kulttuurisetusi siis tulevan kauden kaikkien tapahtumien maksuun! Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet kulttuurieduista täältä .

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 31.12.2022 23:59.
Suomi