EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.1.2020 - Pe 31.12.2021  /  Suomi  / 

FHRA kausikortti 2020-2021

FHRA kausikortti 2020-2021 Liput

Kausikortti 2022 tulossa myyntiin pian.

***

Kausikortin toimitus:

Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille. Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Noudosta veloitetaan hinnaston  mukainen maksu. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi.
Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, otathan yhteyttä hei@tiketti.fi.

Ostaessasi kausikortin Tiketin kautta voit käyttää sen hankinnassa myös kulttuurimaksuvälineitä. Käytä kulttuurisetusi siis tulevan kauden kaikkien tapahtumien maksuun! Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet kulttuurieduista täältä .

FHRA järjestää normaalioloissa vuosittain melkein kaksikymmentä tapahtumaa. Vuonna 2020 tapahtumien määrä putosi merkittävästi Covid-19 pandemian vuoksi. Tästä syystä FHRA kausikortti 2020 käy kaikkiin vuoden 2021 tapahtumiin! Ensi vuoden tapahtumakalenteri on julkaistu ja toivomme, että pääsemme järjestämään tapahtumat suunnitelmien mukaan. Kaudella 2020 päästiin kuitenkin kaikista rajoituksista huolimatta järjestämään turvallisesti tapahtumia lentokentillä ja rata-alueilla ulkona.

FHRA kausikortti 2020/2021 käsittää kokoaikaisen yleisösisäänpääsyn kaikkiin FHRA:n järjestämiin tapahtumiin kaudelle 2020/2021, pois lukien FHRA kauden päätösjuhlan. Kausikortti on maksanut itsensä jo muutamalla tapahtumalla takaisin ja on tosikävijälle ihan ehdoton!

FHRA kausikortti on myös oiva lahjaidea moottoriurheilusta kiinnostuneelle ja kaikille autoharrastajalle!

Seuraa ilmoitteluamme kauden 2021 tapahtumista. Noudatamme ohjeistuksia ja järjestämme tapahtumia vasta kun se on turvallista ja luvallista!

Tapahtumakalenteri päivittyy FHRA:n verkkosivuilla .

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huomioithan, että Drag Racing kilpailut järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista. Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuulla.

www.fhra.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Suomi