EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1.1.2020 - Pe 31.12.2021  /  Suomi  / 

FHRA kausikortti 2020-2021

FHRA kausikortti 2020-2021 Liput

Kausikortin toimitus:

Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille. Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Noudosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi.
Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, otathan yhteyttä hei@tiketti.fi.

Ostaessasi kausikortin Tiketin kautta voit käyttää sen hankinnassa myös kulttuurimaksuvälineitä. Käytä kulttuurisetusi siis tulevan kauden kaikkien tapahtumien maksuun! Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet kulttuurieduista täältä.

FHRA järjestää normaalioloissa vuosittain melkein kaksikymmentä tapahtumaa. Tänä vuonna tapahtumien määrä putoaa merkittävästi. Tästä syystä FHRA kausikortti 2020 käy kaikkiin ensi vuoden tapahtumiin!

FHRA kausikortti 2020/2021 käsittää kokoaikaisen yleisösisäänpääsyn kaikkiin FHRA:n järjestämiin tapahtumiin kaudelle 2020/2021, poislukien FHRA kauden päätösjuhlan. Kausikortti on maksanut itsensä jo muutamalla tapahtumalla takaisin ja on tosikävijälle ihan ehdoton!

FHRA kausikortti on myös oiva lahjaidea moottoriurheilusta kiinnostuneelle ja kaikille autoharrastajalle!

Seuraa ilmoitteluamme kauden 2020 tapahtumista. Noudatamme ohjeistuksia ja järjestämme tapahtumia vasta kun se on turvallista ja luvallista!

Tapahtumakalenteri päivittyy FHRA:n verkkosivuilla.


Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huomioithan, että Drag Racing kilpailut järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista. Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuulla.

www.fhra.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 31.12.2021 23:59.
Suomi