EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.6. - Su 1.7.2018  /  Alastaron Moottorirata  /  Virttaa

FHRA EM-osakilpailu Nitro Nationals & SM-osakilpailu 3

FHRA EM-osakilpailu Nitro Nationals & SM-osakilpailu 3 Liput
Takaisin

Ladataan…

Kesä-heinäkuun vaihteessa FHRA Nitro Nationals täyttää Alastaron moottoriradan niin innokkaista Drag Racing faneista kuin kilpatiimeistä. Näillä näkymin viimeiseksi Alastarolla ajettavaksi EM-osakilpailuksi jäävä kisa jää toivottavasti ihmisten mieliin hienona kisana ja odotammekin paikalle paljon niin kisaajia kuin katsojia! Viimeinen iso kisa Alastarolla, siitä tulee hienoa!

Suomen taatusti nopeimmassa moottoriurheilutapahtumassa Alastaron moottoriradalla käydään tiukkaa taistelua Drag Racing EM-sarjan 3. osakilpailussa. Kansainväliset ja kotimaiset tiimit ja kuljettajat taistelevat Euroopan- ja Suomen mestaruuspisteistä. Kilpureita ei tarvitse ihailla ainoastaan radalla, vaan tiimeihin pääsee tutustumaan aivan lähietäisyydeltä varikolla, sillä varikko on avoin yleisölle.

Taukoviihteenä Monster Trucks!

To 28.6 klo. 9-18
Pe 29.6 Klo. 9-18
La 30.6. klo 9-18
Su 1.7 klo. 10-17

Huom! Katsomolippujen myynti loppunut. Lippuja saatavilla ovelta.


Ikäraja: Ikärajaton

katsomot

Early Bird -hintaiset liput ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, toimithan siis nopeasti! Early Bird -lipunmyynti päättyy 21.6.2018, jonka jälkeen lipunmyynti jatkuu normaalihintaisena koko tapahtuman ajan ovilla ja Tiketissä.

Huomioithan, että alueella on välillä huonot internet-yhteydet, joten Visa Electron ei välttämättä toimi. Varaa myös käteistä mukaan!

Pääsyliput ja majoitusliput: Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Katsomoliput: Hinta per istuinpaikka, numeroimattomat paikat. Maksullinen kaikille, sylilapset ilmaiseksi. Pääsyliput ostettava erikseen.

Majoitus
Alle 12-vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Huom! Alueella ei ole kiinteitä vesivessoja, suihkuja tai sähköä. Bajamajoja ja grillauspaikkoja löytyy. Rata-alueen palvelut käytössä radan ollessa avoinna.

Parkkimaksut
Parkkimaksu per pysäköinti. FHRA:n jäsenille ilmainen pysäköinti jäsenkorttia näyttämällä!

Huomioithan, että tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista. Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

www.facebook.com/fhrary
www.twitter.com/FHRAry
www.instagram.com/fhrary