EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26. - La 27.8.2022  /  Pyynikki  /  Tampere

Festivaali

Festivaali Liput

FESTIVAALI - LIPUT & INFO 

TOINEN KERTA TODEN SANOO - TAMPEREEN KESKUSTAN KUPEESEEN, KUVANKAUNIILLE PYYNIKILLE JÄRJESTETTÄVÄ FESTIVAALI JÄRJESTETÄÄN ELOKUUSSA 2022!

Kesäkauden lopettava Festivaali järjestetään ensi kesänä ensimmäistä kertaa Tampereella 26.-27.8.2022.

Viime kesälle suunniteltu Festivaali jouduttiin perumaan viranomaispäätöksellä. Nyt puhaltaa uudet tuulet ja viime kesänä ennakkoon loppuunmyynyt Festivaali nousee tuhkista vaikuttavampana kuin koskaan! Luonnon helmassa, Pyhäjärven rannalla sijaitseva Festivaali tuo Pyynikille vakuuttavan ja ajankohtaisen kattauksen indie- ja popmusiikin kärkinimiä sekä paikallisia palveluja. Viime vuoden esiintyjärepertuaariin on tehty muutoksia ja lisäyksiä!

Kaksipäiväinen Festivaali lataa kolmelle lavalle reippaat parikymmentä esiintyjää ja Pyynikille odotetaankin 4000 kävijää päivässä. Festivaalin ohjelma ja päiväkohtainen jako on nyt julkaistu. Samalla myyntiin vapautettiin erittäin rajoitettu erä viime vuoden tapahtumasta palautettuja lippuja niille, jotka eivät ehtineet viime vuoden lipunmyyntikahinoihin.

Festivaalilla tänä vuonna esiintyy muun muassa yksi maamme energisimmistä ja rakastetuimmista esiintyjistä - esiintymislavoilta, valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin tunnettu Olavi Uusivirta sekä yksi Suomen menestyneimmistä popartisteista, 12 kertainen Emma-voittaja Chisu.

Pe 26.8.2022
Arppa, Ibe, Jori Sjöroos, Kissa, Lyyti, Maustetytöt, Olavi Uusivirta, Pehmoaino, Vesta, Yona

La 27.8.2022
Antti Autio, Chisu, Iisa, Jesse Markin, Litku Klemetti, Malla, Nelma U, Pambikallio, Rosa Coste, Ruusut, Ursus Factory


Festivaali Facebookissa:
www.facebook.com/festivaalifestivaali

Festivaali Instagramissa:
www.instagram.com/festivaalifestivaali

***

Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät kesän 2022 tapahtumaan sellaisenaan. Lippujen palauttaminen oli mahdollista 30.10.2021 saakka.

www.festivaalifestivaali.fi


Ikäraja: K-18

2 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Pyynikki
Jalkasaarentie 3, 33230, Tampere