EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23. - La 24.8.2024  /  Pyynikki  /  Tampere

Festivaali 2024

Festivaali 2024 Liput

FESTIVAALI 2024 @ PYYNIKKI, TAMPERE 23.-24.8.2024

Kesän parhaaksi Festivaaliksi tituleerattu ja kaksi ensimmäistä vuottaan loppuunmyynyt Festivaali järjestetään Tampereen Pyynikillä 23.-24.8.2024. Pyhäjärven rannalla, kauniin vehreässä ympäristössä järjestettävän Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on nyt valmis ja julkaistu kokonaisuudessaan!

Viikonlopun aikana Pyynikillä nähdään Suomi-palkinnolla, MTV Music Awardseilla, The European Border Breakers Awardsilla ja kolmella Emma-palkinnolla palkittu Alma sekä yli neljän vuoden levytystauon pitänyt, keikkalavoille paluun tekevä Pariisin Kevät. Mukana myös tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi sekä tunteikkaista lyriikoistaan, tarttuvista koukuista sekä kappaleiden samaistuttavuudesta tunnettu, keväällä uutta musiikkia julkaiseva pop-artisti Vesta ja monta muuta!


FESTIVAALI 2024 OHJELMA:

PERJANTAI:
Alma, Antti Autio, Elsa Brotherus, Lyyti, Pambikallio, Pariisin Kevät, Pearly Drops, Rebekka Holi, Saimaa, Sepikka

LAUANTAI:

Arppa, Egotrippi, Emma & Matilda, Goldielocks, Hassan Maikal, Jesse Markin, Joalin, Markus Krunegård, Mikko Joensuu, Vesta, Vilma Jää

Festivaalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä!

Festivaalin virallisina yhteistyökumppaneina toimivat Radio Helsinki ja Unity.

LISÄTIEDOT:
www.festivaalifestivaali.fi
www.facebook.com/festivaalifestivaali
www.instagram.com/festivaalifestivaali

#festivaalifestivaali

www.festivaalifestivaali.fi


Ikäraja: K-18

2 päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Pyynikki
Jalkasaarentie 3, 33230, Tampere