EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8.8.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Fest In Peace: Dark Phantom (IRQ), Inhuman Depravity (TUR), Roju (FIN)

Fest In Peace: Dark Phantom (IRQ), Inhuman Depravity (TUR), Roju (FIN) Liput

Mitä tapahtuu kun laitetaan kaksi metallibändiä maailman konfliktialueilta samaan iltaan soittamaan? No siitähän tulee Fest In Peace ☮️ Tämä ilta tarjoaa esimerkiksi Hellsinki Metal Festivaliin tulijoille etkot ripauksella näillä leveysasteilla harvoin kuultuja bändejä. Illan bändit:

Dark Phantom on Irakin Kirkukin ensimmäinen death/thrash -bändi, jonka taival ei ole ollut helppo. Ottaessaan sanoituksillaan kantaa asuinalueensa poliittiseen ja uskonnolliseen väkivaltaan ja jännitteisiin, tämä kolmesta eri kansallisuudesta koostuva bändi on asettanut itsensä toistuvasti tulilinjalle ja joutunut ajoittain viemään bändielämänsä maan alle. 

Inhuman Depravity on Turkista ponnistava female fronted death metal -bändi, joka miellyttää taatusti teknisen death metalin ystäviä. Bändiä on verrattu esimerkiksi Cannibal Corpseen ja Suffocationiin.

Illan suomalaisedustuksesta vastaa nu-metal -yhtye Roju, jonka saundi kietoutuu yhteen modernin metallin, djentin ja metalcoren kanssa.  

Fest In Peace on pienimuotoinen spin-off Saksassa järjestetystä Peacecore Festistä, joka kokosi useiden konfliktialueiden metallibändejä samalle lavalle. Ajatuksena on nauttia kaikkia osallistujia yhdistävästä asiasta – metallimusiikista ja kysyä maailmalta: "If we can play together, why can't you?"

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 8.8.2024 19:00.